• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Standardkondomer

Använd kondom för att vara säker på att du skyddar dig mot könssjukdomar och oönskad graviditet. I vårt breda sortiment av kondomer hittar du standardkondomer. Detta är en bra kondom för dig som inte riktigt vet vad du är ute efter men vill ha ett bra och säkert skydd. Standardkondomer är i normalstorlek, har en rak passform och är behandlad med lite extra glidmedel för att underlätta stunden i sängen. 

Ha inga skarpa föremål i närheten när du ska dra på standardkondomen. Rulla först upp kondomen en bit så att det syns tydligt åt vilket håll den ska rullas på. Kläm åt behållaren mellan tumme och pekfinger för att få bort all luft. Innan du går in i nära kontakt med din sexpartner drar du tillbaka förhuden och rullar på kondomen, var försiktig så standardkondomen inte blir rispad av dina naglar. 

Direkt efter utlösningen drar du ut din penis och kondomen hålls noga på plats så att ingen sperma rinner ut ur standardkondomen. 

Använder du extra glidmedel under samlaget med din partner ska det vara vatten- eller silikonbaserat. Undvik oljebaserat glidmedel, så som vasselin eller barnolja. 

Köp dina standardkondomer hos vuxenkul.se - vi levererar alltid med diskreta paket.

Färg

Tillverkare

Material

Diameter kondom

Storlek

Vattentålig

Diameter

Längd

Produkten har blivit tillagd i varukorgen