Godis & Ätbart

Nog blir du väl godissugen ibland och säkert pilsk på samma gång och då är det väl en himla tur att vi på Vuxenkul har det du behöver. Vi har allt från godiskukar som du kan öva avsugning på till underkläder och penisringar som man kan äta upp. Skrolla igenom vårat fina sortiment och fyll din godispåse med alla härligheter du kan önska.

Färg

Tillverkare

Volym

Smak

Doft

Material

Vattentålig

Vibration

Diameter

Längd

LÖRDAGSGODISET TILL EN NY NIVÅ

Lagom till lördag vill du nog fylla en smaskig godispåse och avnjuta den framför en bra serie eller film. Vi på Vuxenkul tycker att du ska fylla påsen med lite godis från oss också. Vad sägs som ett gäng läckra godistuttar? Får vi fresta med mintkukar och en chokladkuksklubba? Marshmallow-, kola- eller krämfyllda kukar kanske? Men kanske bäst av allt; underkläder i godis! Det finns behå och stringtrosor i samma smak och beståndsdelar som godishalsbanden du minns från barndomen. Dessa finns även för den med kuk, och i röd/svart för den kärlekskranke. Ät dig fram till din partners kön och bröstvårtor, det skall nog bli en fin upplevelse minsann!         

ÖVA DIG I KUKSUGNING, BLI BÄST

Små söta sugrör i kukform kan bli en mycket festlig detalj du kan addera till festen. Men med dessa kanske du inte riktigt får öva dig i att suga kuk. Tur för dig att vi har den fantastiska Blow Job Practice Willie i vårt sortiment som är en stor röd godiskuk som du kan gå ner på i din egen takt. Testa att suga precis så som du vill och öva din färdigheter!

MÅLA SOM EN KONSTNÄR, ÄT SOM EN KÅTBOCK

Det där med att ta en söndagskurs i oljemåleri kan ju verka lockande för vissa. Men att ta en hel helgkurs i att måla på sin partner med choklad och andra läckerheter, det låter bra mycket roligare tycker vi på Vuxenkul. De fina Shunga kroppsfärgerna finns i mörk choklad, vit choklad samt jordgubbsvin. Vi har även fler härliga kroppsfärger i andra goda smaker, prova dem alla och hitta din favorit.

Fyll din godispåse hos Vuxenkul.se 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen