• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Det glädjer oss att du vill veta mer om Vuxenkul! 

 

Vi på Vuxenkul har lång erfarenhet av sexleksaker, lingerie och  sexhjälpmedel då vi funnits på marknaden sedan 1989, och har sedan dess byggt upp välfungerade inköpskanaler med fantastiska priser. 

 

Det låter kanske självklart, men vi på vuxenkul.se ser kundnöjdhet som en kärna för vår verksamhet. Med målet att bli den störta webbhandeln inom erotik finns inte utrymme för misstag eller missnöjda kunder. Därför är det viktigt för oss att ha en bra kontakt med kunderna om ett fel skulle uppstå. Tveka aldrig att ta kontakt med oss via mail: [email protected]

 

Vi har också två fysiska butiker i Göteborg som är ett bevis på vår tillförlitlighet. Vuxenkul Stigs Center, Backa Bergögata 2 och Vuxenkul Backaplan, Färgfabriksgatan 3, vilket faktiskt gör oss till en av få butikskedjor i branschen. Välkomen in i våra butiker där vi har kunnig personal som gärna kommer med tips och råd!

 

Vi kan med glädje och självförtroende säga att vi har det absolut största utbudet av sexleksaker i hela Göteborg, med mål att bli störst i Sverige! Så har du sexleksaker, kläder eller kondomer som du tycker saknas i vårt sortiment tar vi mer än gärna emot ett mail från dig med förslag på vad vi bör köpa in för att få ett ännu mer komplett utbud.

 

Vi utlovar 100% diskret leverans!

Alla ordrar som vi får innan 15:00 skickas samma dag och bör levereras till er redan dagen efter. Vår beräknade leveranstid är 1-2 arbetsdagar beroende på vart i landet man bor. 

 

100% Diskret leverans är en självklarhet hos oss! Du behöver inte oroa dig att någon vet vad som finns i ditt paket. Alla paket skickas med diskret avsändare och diskret kartong utan någon som helst anknytning till vår verksamhet. 

 

Alla paket vi skickar är spårbara och levereras till ert närmsta postombud där ni sedan hämtar ut det. Glöm inte legitimation. 

 

Vi samarbetar också stolt med TrustPilot där vi samlar in kundomdömen. Läs våra omdömen här.

Besök gärna våra två andra hemsidor porrbio.se och 6dvd.se.

 

Tack för att ni väljer Vuxenkul!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen