• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Analset

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Vattentålig

Vibration

Strap-on Typ

Diameter

Längd

Batterityp

Har du svårt att välja en enstaka analdildo? Vill du ha flera alternativ i form av storlekar, form och material? Då har du kommit rätt.

Vi på Vuxenkul har ett stort sortiment utav analset. Dessa set varierar sig i storlek, form, material samt antal. Alla våra set är kvalitetstestade och utformade för att du och din partner ska få ut det mesta av ert sex.

Vi har analset för alla dina behov i ett flertal olika paket. Analpluggar för dig som vill få känslan av att känna dig “uppfylld” i tre olika storlekar. Om du eftersöker andra alternativ så har vi även set som består av mindre modeller.

Vi har analkit för nybörjaren i form av tre storlekar där du kan jobba dig uppåt till de större pjäserna när du väl känner dig mogen för det.

Vi har även analset som är utformade för hygieniska skäl då det är viktigt att tvätta och hålla rent för att förhindra infektioner och dylika scenarion, dock så används dessa också för njutning där vatten kan spela en stor roll inom stimulering.

Det är även viktigt att använda ordentligt med glidmedel vid användning av våra analset. Detta för att det underlättar för dig vid penetration samt minimerar risken att det ska göra ont eller att du ska skada dig.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen