• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

BONDAGE & FETISH

Under kategorin Bondage och Fetish hittar ni garanterat någonting för alla lustar. Bland annat hittar ni ett stort sortiment för utövning av bondagelekar. Bondage betyder att man på något vis begränsar sin partners möjlighet till rörelse. På detta sätt kan du som dominant eller bondage-utövare ha full kontroll över mottagaren. Detta kan åstadkommas med en mängd olika redskap, som bland annat bojor, tejp, rep, och även kyskhetsburar. Vad ni än önskar uppleva har vi på vuxenkul något för er. 

Bondage handlar om maktförskjutning och utövas ofta mellan en undergiven partner och en dominant. Målen med bondage behöver inte vara sexuell njutning, fastän det ofta är det kan bondage väcka många känslor Många upplever även en känsla av emotionell njutning snarare än sexuell och även en trygghet genom att få vara kontrollerad och även en njutning i underkastelse. Målet med bondage är många, och vi har flera olika redskap för att ni ska kunna uppnå just ert mål.

Dominans

Dominans och att dominera över en undergiven partner har blivit något som utövas mer och mer och allt fler visar intresse för denna typ av erotisk lek.

Alla har sin egen uppfattning av vad dominans och underkastelse är och det är svårt att generalisera ett sådant förhållande eller sådan lek, alla har sina egna gränser och preferenser. så det finns ingen mall på hur man ska vara som dominant eller som undergiven.

En sak som dock är genomgående för utövning av dominans och underkastelse är att ett sådant förhållande är byggt på samtycke och regler, parterna mellan. Samtycke är grundstenen för hela BDSM-världen och ingen får aktivt dominera eller orsaka någon annan smärta utan att ha fått tillåtelse till detta. Användning av de så kallade "Safe words" är något som flitigt förespråkas inom BDSM. Meningen med att ha ett safe words är att du ska kunna säga detta ord närsomhelst under utlevandet av BDSM, och på så vis stoppar man utövandet av dominans och underkastelse, detta ska vara fritt att göra utan att det ifrågasätts. Efter användning av ert valda safe word så får man inte fortsätta. Ledord inom BDSM är Safe Sane Consensual. Alla inblandade ska känna sig säkra i sitt utövande och ingen får gå över varandras uttalade regler. Dominans kan man utöva på många olika sätt, främst handlar dominans om att kontrollera den undergivna, genom ord, redskap eller bondage.

I vår webbshop, eller i någon av våra sexhopar i Göteborg hittar ni allt ni kan tänkas behöva för att utöva dominans eller underkastelse, genom att använda redskap kan ni ge ännu en extra kick till era lekar. Under kategorin Bondage och Fetish kan du hitta det mesta, exempelvis ball gags, ring gags, ögonbindlar, bojor, you name it! Vi har det mesta för olika utövande av perceptionsberövande, piskning, flogging och bondage.

Sadomasochism

Upplever du en njutning genom smärta? Antingen genom att tillföra den eller att få den? Detta kallas för Sadomasochism. Uttrycket sadomasochism innefattar båda dessa, för att markera en njutning från båda hållen. En sadist behöver alltså en masochist och tvärtom.

Ett vanligt missförstånd angående BDSM är att den med en dominant roll på något vis kontrollerar en annan person som just hen vill, även om detta inte är njutning för den undergivna. Alltså att det är njutning från ett håll och den passiva partnern ”offrar” sig för den aktiva partnern. Den aktiva är då den som orsakar smärtan. Detta är inte fallet. Inom BDSM ska det finnas lika mycket njutning från bägge parter. Man hjälper varandra att njuta genom att ge sin sadistiska sida till masochisten och den masochistiska sidan till den sadistiska. På detta sätt upplever båda njutning ihop.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen