• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Gagballs & Munkavlar

Färg

Tillverkare

Material

Diameter

Längd

Gagballs och munkavlar är en perfekt sexleksak om du vill tillfredställa ditt dirty mind och utforska bdsm och bondagelekar. En gagball är en boll som du stoppar i munnen under sexakten och är en väldigt vanlig sexleksak vid bdsm & bondagelekar. Det är den perfekta sexleksaken för dig som vill utforska med undergivenhet och vill hetta till det i sovrummet tillsammans med din partner. Ofta så är bollarna helt massiva eller så har dem små hål för att underlätta andningen. Det finns också munkavlar som är en helt vanlig ring som tvingar dig att ha öppen mun. Där kan man även utforska andra spännande lekar. 

Köp en gagball hos oss på vuxenkul och ta sexlivet till en helt ny nivå. Det är många som tycker det är väldigt erotisk och spännande med rollspel där man bär munkavel eller en gagball för att tysta sin partner medan den andra tycker det är erotiskt att vara den undergivna. Vet du vad du tycker om? Annars är det läge att utforska och ta reda på det. Ni kanske tar er sexuella relation till nya höjder?

Gagballs är en av grundstenarna för de flesta som är extra kinky i sängkammaren med sin partner. Vill du prova ta ut svängarna är det givet att du ska testa en munkavel eller gagball. Vi erbjuder gagballs och munkavlar i flera olika utformningar och färger. Du och din partner kan tillsammans välja ut vad ni är ute efter och klicka hem. Hos oss beställer ni alltid tryggt och säkert med en diskret hemleverans.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen