• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Tejp & Rep

Färg

Effekt

Tillverkare

Volym

Material

Diameter

Längd

Vill du binda din partner med rep eller tejp? Eller vill du själv bli bunden? Oavsett ändamålet har ni kommit rätt och vi har tejp och rep för att du och din partner ska kunna ta nästa steg i er bdsm och bondage. 

Hos oss på vuxenkul.se hittar ni ett noga utvalt sortiment av rep och tejp för att ni ska kunna fortsätta med era fantasier och lekar i sängkammaren. Vi har flera olika bondagerep i olika längder, detta rep är oftast gjort i ett material som inte skaver lika mycket som ett vanligt rep brukar göra. Våra bondagetejp finns också i flera olika varianter, längder och mått för att kunna fungera bra för dig och din partner. Vår tejp är inte lika klistrig som vanlig tejp, utan tejpen vi säljer är gjorda för att användas vid heta bdsmlekar där ni tejpar fast er partner eller blir fasttejpade och är därmed hudvänliga och enkla att avlägsna

Välkommen att handla tejp och rep online hos oss på vuxenkul. Vi garanterar alltid en diskret leverans när ni handlar hos oss och er betalning gör ni tryggt och säkert via Klarna eller direkt genom kortbetalning. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen