• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

MEST FÖR HONOM

Färg

Tillverkare

Material

Vattentålig

Vibration

Öppning

Diameter

Längd

Att köpa sexleksaker för honom brukar oftast anses som mycket svårare att köpa än att köpa sexleksaker för henne. Varför kan vi inte riktigt förstå, det finns mycket mer än enbart lösvaginor som en man kan njuta av. Nedan följer sex leksaker och hjälpmedel som en man verkligen måste testa:

Lösvagina

Att njuta av en lösvagina när den äkta varan inte är tillgänglig är en ynnest, när lusten faller på och man står där utan partner kan det ofta kännas väldigt frustrerande. Det är inte alltid fröken höger är ett lockande alternativ. Smörj in lösfittan med valfritt glidmedel och dunka på. Glöm inte att rengöra fittan efter användning, det kan du göra med ett rengöringsmedel anpassat för sexleksaker och det hittar du här. Detta ökar livslängden avsevärt.

Penispump

Har du svårt att bli hård? Svårt att sedan hålla ståndet? Du är inte ensam detta är ett stort problem för många män. Pumpa upp kuken med vakumpump och trä sedan på en kukring längst ned på skaftet och saken är biff.

Kukring

Detta är ett perfekt hjälpmedel för mannen som har svårt att hålla sitt stånd. Runka först upp kuken så att den är så hård som den kan bli, alternativt pumpa upp kuken med en kukpump. När ståndet är maximalt hårt så trär du på kukringen över ståndet längst ned i roten av penis.

Prostatastimulerare

Stimulera prostatan? Jag är inte gay, så aldrig att en sexleksak kommer in i min anal. Alltså snälla, man behöver inte vara bög för att experimentera med hela sin kropp. Prostatan är lika känslig och skön att stimulera oavsett sexuell läggning. Testa så får du se.

Fördröjningsmedel

En del män kan inte hålla ståndet, men lika vanligt är att en del män kommer alldeles för snabbt vilket kan kännas väldigt frustrerande för både mannen som kommer för snabbt och hans partner, smörj in kuken med lite fördröjningmedel och du kan hålla på avsevärt mycket längre än du hade kunnat göra utan.

Silikonbaserat glidmedel

Att sätta på en kvinna i vaginan eller en man i analen utan glidmedel är ofta inget njutbart, det krävs helt enkelt lite extra glid för att det skall kännas helt perfekt. Att knulla en kvinna är ju betydligt lättare så fittan själv producerar lubricerande vätska, något som analen inte gör överhuvudtaget. Många testar vattenbaserat glidmedel men det helt perfekta glidet där du aldrig behöver ta pauser för att fylla på mer glid får du enbart av ett silikonbaserat glidmedel.

Sedär nu fick du lite mer förslag på hur man skall tänka när man skall köpa sexleksaker för honom. Dessa sex leksaker ovan passar naturligtvis inte alla män, men allra flesta män gillar sex så det gäller enbart att hitta rätt sexleksak för just din man. Och du, glöm inte att experimentera. Helt plötsligt så har ni hittat inte bara sex leksaker utan kanske ännu fler sexleksaker för honom.

Välkomna in och handla i någon av vuxenkuls fysiska butiker eller handla snabbt och säkert online här i vår webshop.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen