• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Lösvaginor

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Vattentålig

Vibration

Öppning

Djup

Diameter

Längd

Batterityp

Behöver du kanske någon extra rolig sexleksak att använda dig av för att hjälpa dig lite på traven? Då har du kommit helt rätt! Vi på Vuxenkul har ett stort sortiment av lösvaginor för att du ska kunna få ut det bästa av din sexupplevelse. Vem säger att man alltid behöver en partner? 

En lösvagina är den populäraste sexleksaken för män. Här får du uppleva känslan av att tränga dig in i en riktigt vagina eller anal då stimulansen som du får med lösvaginor nästan är identisk med verkligheten. Vårt tips är att använda glidmedel tillsammans med din lösvagina för att få uppleva en  ännu bättre och skönare känsla. Tips från coachen: värm din lösvagina med varmt vatten för att skapa stimulansen av äkta kroppsvärme!

Vi har många olika sorters lösvaginor som du kan välja emellan. Vår populäraste är Fleshlight, där vi har några olika modeller och varianter. Lösvaginorna från serien Fleshlight Girls är avgjutna av specifika porrskådisar, så sexleksakens öppning är identisk med porrskådisens vagina eller anal. 

Vi har många olika sorters lösvaginor, det finns alltid någon som passar dig. Behöver du hjälp att hitta den rätta så tveka inte på att ta kontakt med oss, vi hjälper alltid till och vårt mål är att du ska gå härifrån med den produkt du önskar!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen