• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Strap-ons

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Storlek

Vattentålig

Vibration

Strap-on Typ

Öppning

Diameter

Längd

Batterityp

En strap-on är enkelt förklarat som en temporär penis i form av en dildo. Du trär oftast på dig selen (även kallat harness) som ett par underkläder, med support och spännband runt midjan och mellangården, med undantag till vissa som är anpassade för tyngre dildos som även har stöd över axlarna. Det finns även strap-ons som inte kräver någon sele alls. Dessa är anpassade och ergonomsikt utformade efter kvinnans vagina så att kvinnan som bär strap-on'en har dildon i sin vagina samtidigt som en dildo kan penetrera hennes partner. De är extra populära bland kvinnor då de oftast har vibrationer, plus att de stimulerar båda personerna som är inblandade i sexakten. 

Många strap-ons kommer i ett färdigt kit men skulle du vilja köpa en sele och en dildo var för sig så har du två olika kombinationer att välja mellan. Det finns såkallade O-ring harness och Vac-u-lock harness. 

O-ring harness är en sele som kommer med gummiringar, ofta tre olika storlekar. Denna selen kan du använda tillsammans med alla dildos som har en sugkopp i basen. I regel kan man använda dem till alla dildos som har en större bas än skaft. 

Vac-u-lock harness är Vac-U-Locks egna tillverkade sele. Dessa är designade med en plugg där du kan fästa alla deras egna dildos. Deras dildokollektion är stor och alla är kompatibla med någon av deras egna harness. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen