• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Fleshlight

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Vattentålig

Vibration

Öppning

Längd

Fleshlight är världens mest sålda sexleksak för män. Fleshlight är en otroligt välgjord vagina som troligtvis är en så nära replika av verkligheten du kan komma. Det fantastiska med fleshlights är att det finns så många olika modeller. Fleshlight Girls är avgjutna av en specifik porrskådis och sleeven har olika mönster innuti beroende på om det är mun, vagina eller anal. Välj din favoritskådis och njut av din fleshlight när du vill.

Under många år har fleshlight hyllats för sin otroligt naturtrogna och sköna onaniprodukter. Det finns en drös med olika modeller med varierande utseende och struktur. Vill man inte ha en avgjuten av en känd porrstjärna finns det även standardvarianter att välja mellan. Fleshlight har även ett stort utbud av olika tillbehör som kommer ta din onanering och upplevelse till nya höjder.

Vi rekommenderar att du alltid använder din fleshlight med ett vattenbaserat glidmedel och att du efter användning alltid tvättar den noga med leksaksrengöring. Vill du att materialet ska behålla sin verklighetstrogna känsla längre bör du också använda dig av Refresh Powder efter varje användning.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen