• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Vaginapumpar och klitorispumpar

Med hjälp av vakuum uppmuntrar vaginapumpar blodflödet till området. Detta sporrar upphetsningen och ökar känsligheten. I vårt utbud hittar du allt från pumpar som är utformade för att täcka och pumpa bara klitoris, pumpar som täcker och pumpar hela vulva och underbart stimulerande bröstvårtepumpar. Hitta din sexpump på Vuxenkul!

Färg

Tillverkare

Material

Vattentålig

Vibration

Diameter

Längd

Batterityp

Vaginapumpar och klitorispumpar

När du pumpar din vagina och klitoris tvingar du blodet att forsa till området, vilket ökar känsligheten och ger ett svullet utseende som många finner attraktivt. Vakuumtrycket som skapas för att dina blygdläppar kommer svälla, som i sin tur medför att du blir känsligare vid beröring. Sexet kommer kännas kittlande och du kommer tråna efter mer. 

Hur använder jag en vaginapump?

Om du använder en manuell  klitorispump gäller följande: Du placerar plastkupolen över vaginan eller det området du önskar att pumpa. Därefter pumpar du med pumphandtaget som är kopplad direkt i kupolen. När du pumpar måste du hela tiden se till att det inte gör ont. Skulle smärta uppstå är det viktigt att du lättar på trycket med luftventilen placerad på slangen.

Automatiska vaginapumpar är extremt smidiga och tillåter dig styra alla inställningar via kontrollpanelen. Med enkla knapptryckningar ökar du eller minskar du vakuumtrycket vilket ger dig total kontroll över pumpningen. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen