• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Sexiga Damkläder

Sexiga kläder, underkläder och accerssoarer i mängder! Känn dig som den sexiga och vackra människa du är. Med lingerie framhäver och stärker du ditt sensuella yttre och inre. Så fort du tar på dig ett sexigt plagg ska du känna hur självförtroendet förvandlas till ett brett leende som skriker sjävsäkerhet. Vi har ett stort utbud av sexiga underkläder där det välkända märket Leg Avenue dominerar i vårt sortiment. Leg Avenue specialiserar sig på erotiska kläder, strumpor, underkläder och nattlinnen och har med stor framgång synts på röda mattan i Hollywood många gånger. För ett bra pris får du fantastisk kvalité och design. 

Färg

Tillverkare

Material

Storlek

Vattentålig

Visar 36 av 240 produkter

Sexiga underkläder

Förr i tiden var sexiga underkläder något man aldrig la en tanke på. Nu föritden så vet varje kvinna och man vikten av ett par riktigt sexiga underkläder. Även om dina kallingar och trosor inte syns med andra kläder på så vet vi alla att när väl kläderna som döljer dina sexiga underkläder åker av så gäller det att vara väldressad även undertill. 

Sexiga underkläder ifrån Calvin Klein

Alla känner väl igen de närmast ikoniska underklädesmodellerna som modellat för Calvin Klein. Både Justin Bieber och Mark Wahlberg har modellat i sexiga underkläder för ovan nämnda modeföretag. På den kvinnliga sidan så har bland annat Kate Moss och Kendall Jenner poserat i sexiga underkläder för Clavin Klein.

Sexiga underkläder är mer än bara ett par trosor.

När gemene man tänker på sexiga underkläder så tänker de flesta på stringtrosor för kvinnor och ett par läckra boxers ifrån Calvin Klein, Versace eller Björn Borg. För en del är detta inte tillräckligt, de vill ha verkligen sexigt sexiga underkläder, underkläder som kanske är för sexiga för att säljas i en vanlig butik. Då är det dags att vidga dina vyer genom att besöka den sida du just nu är inne på. Eller varför inte besöka någon av våra två sexbutiker i Göteborg?

Sexiga underkläder som i trosor & string

Här har vi samlat våra allra sexigaste plagg i kategorin trosor & string. Här hittar du alltifrån sensuella underkläder till verkligen råsexiga underkläder och allt däremellan. För en del så behöver de sexiga underkläderna inte vara superutmanande för att man skall finna underkläderna sexiga, utan det räcker med att de helt enkelt sitter fint på ens partner. En del kräver mer och behöver ha ett par verkligen vrålsexiga underkläder för att riktigt gå igång.

Sexiga underkläder som i strumpbyxor och stay-ups

Är du ny i de sexiga underklädernas värld så kanske det inte alltid är så lätt att veta vad de olika namnen på de sexiga underkläderna är för något. Ett par stay-ups är ett par strumbyxor som liksom inte sitter ihop med varandra i en form av byxa. Det är ett par lårhöga strumpor helt enkelt. Det finurliga med just dessa sexiga underkläder är att de inte behöver några strumpebandeshållare för att sitta perfekt på dina lår.

Stockings, strumpbyxor med strumpebandshållare

Stockings är ett par sexiga underkläder som är i stort sett samma plagg som ett par stay-ups, bara det att ett par stockings behöver strumpebandshållare för att sitta perfekt på dina lår, vilket ett par stay-ups som vi tidigare nämnt inte behöver.

Sexiga underkläder som i Latex & fetishkläder

I denna kategori av sexiga underkläder finner du latex & fetishkläderLatexkläder kan för den oinvigde se väldigt annorlunda ut och en del vågar därför inte klä sig i sexiga underkläder av latex. Kanske är man rädd för att folk skall tycka att man är lite pervers. Men sluta nu, latex är bara ett material med ett annorlunda utseende i jämförelse med t.ex bomull eller nylon. Och de kommer framförallt att kännas annorlunda emot din kropp. De flesta som någon gång har attraherats av ett par sexiga underkläder i latex och gjort slag i saken och köpt ett par brukar fastna och bara köpa fler och fler plagg, och materialet kommer att dominera deras garedrob av sexiga underkläder. 

Den dominerande färgen på sexiga underkläder i latex brukar vara främst svart med rött på en stark andra plats. Även lila och vita färger förekommer men detta är mer sällsynt.

Sexiga underkläder som i catsuits & bodys

En catsuit är väl inte direkt ett underplagg, det är mer som en overall ofta med ett par långa ben och ärmar. Catsuits gör oftast i materialen latex eller lycra. Om du är ute efter den blanka ytan på ditt sexiga plagg gjort av latex, tänk då på att du måste putsa ditt plagg med ett speciellt medel framtaget för att göra sexiga kläder i latex blanka. Tänk på att lack och latex inte är samma sak, även om det kan se så ut. Lackkläder är blanka redan från start och är textil som är bestruken med PVC. 

Vad är en body?

En body är ett underklädesplagg för kvinnor som täcker hela överkroppen, samt har en gren som täcker underlivet och baken på kvinnan. De mer utmanande bodysen som mer är att räkna som sexiga underkläder kallas ofta stringbody eller slingshot.

Även nattlinnen och toppar är sexiga underkläder

Många tycker att ett fint och sexigt nattlinne är det sexigaste plagg en kvinna kan bära även så det inte är dags att sova utan kanske bärs på slappa dagar hemma i hemmets lunga vrå. Ett sexigt nattlinne kan variera i både längd och utseende, men oftast är det som alltid sytt i ett väldigt tunt material. Det kanske är just det tunna, nästintill genomskinliga materialet som gör att dessa nattkläder anses som riktigt sexiga underkläder.

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen