Korsetter

Vill du få till den där undersköna päronformen och locka folk i fördärvet? Då är en korsett plagget för dig! Förutom att korsetter sitter så otroligt skönt så är det också så makalöst vackra att beskåda, särskilt om en vacker kvinna är iklädd den. Korsetter passar även perfekt att kombinera med snygga peruker, porriga underkläder och tjusiga strumpbyxor. Vi på Vuxenkul vill alltid hitta det bästa för dig och unnar dig allt pråligt du kan finna.    

Färg

Tillverkare

Material

Storlek

KORSETTER -  HISTORISKA PLAGG

Fram till början på 1800-talet så fungerade korsetten mer som ett hjälpmedel och var inte riktigt en del av skönhetsidealet. Men därefter följde ett sekel av hårda snörningar och inälvor som flyttade sig för att få fram den där supersmala midjan som många önskade. När korsetten sedan tappade i popularitet efter 1920-talet så fick burlesk- och fetischscenen upp ögonen mer för detta utsökta plagg och idag är det vanligt att man hittar korsetter i garderober hos gemene man och kvinna. Ja, du läste rätt. Korsetter finns för både män och kvinnor och har historiskt sett prytt både kungar och drottningar. Coolt!

HÄRLIG MED SEXLEKSAKER & KLÄDER

Ja, även om korsetten är urläcker och sjukt snygg i sin ensamhet så går inget upp mot att kombinera den med något annat fint. På Vuxenkul så har vi ett stort utbud av sexleksaker och fina sexiga kläder och plagg. Tänk bara vad sexigt att se dig själv iklädd en korsett med en piska i handen, och en cool peruk på huvudet. Eller vad sägs som ett par tjusiga trosor och ett par eleganta strumpbyxor?! Oavsett med vad du väljer att kombinera din korsett så är vi säkra på att det kommer bli en fullträff. Bara din fantasi sätter gränserna så låt den flöda!

Skaffa dina sexiga kläder och sexleksaker på Vuxenkul.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen