• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Penisöverdrag & Penisförlängare

Ge din penis stimulerande textur, vibrationer, mer omkrets och längd med ett penisöverdrag. En penisförlängare är den perfekta vuxenleksaken för den osjälviska älskaren. Hitta ditt penisöverdrag på Vuxenkul och ge din partner nya penetrerande sensationer och lustar!

Färg

Effekt

Tillverkare

Volym

Material

Vattentålig

Vibration

Diameter Penisring

Djup

Diameter

Längd

Batterityp

Få en större penis med hjälp av en penisförlängare. 

En penisförlängare är ett utmärkt hjälpmedel för att förlänga din penis eller göra den tjockare. Penisförlängare är en gammal beprövad metod som funnits väldigt länge och har i flera tester visat sig vara en bra och effektiv metod för att få en permanent förändring av din penisstorlek. 

En penisförlängare sätter man på sin penis för att systematisk sträcka ut sin penis under en längre tid. 

Ett penisöverdrag drar du enkelt över penisen och lägger då till lite extra längd och omkrets till din penis. Med denna penislängd och omkrets kommer du känna dig mycket mer utrustas, tack vare detta sexhjälpmedel. Det är också ett bra sätt för att ge din partner lite extra njutning.

Vårt sortiment på Vuxenkul erbjuder penisöverdrag i flera olika utformningar, modeller och storlekar. Några har en extra längd på toppen, en del ökar omkretsen och vissa har båda effekterna. En del penisringar har även knottror för att öka stimulansen och vissa liknar en riktig penis. Vilket penisöverdrag du vill ha är helt upp till dig. Du handlar alltid tryggt och säkert hos oss på Vuxenkul. Vi levererar alltid diskreta paket och du betalar smidigt via Klarna eller direkt med ditt kort. Välkommen att köpa din penisförlängare eller penisöverdrag på Vuxenkul.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen