• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Varumärken

satisfyer logo

Satisfyer

Satisfyer är ett ledande varumärke inom sexleksaksbranschen som ständigt expanderar sitt utbud med revolutionernade produkter. Satisfyer Pro 2 Next Generation är idag en av de bäst säljande sexleksaker världen över, men sedan den tog fart har Satisfyer leverarat ännu fler lufttrycksvibratorer och andra sexleksaker med innovativa funktioner. Deras app Satisfyer Connect tillåter dig styra en stor del av deras sexleksaker via appen. Totalt har Satisfyer vunnit över 180 designpriser och internationella tidsskrifter såsom Cosmopolitan, Buzzfeed och Glamour älskar att skriva om deras framgång.

 VISA PRODUKTER

Panthra

Rawr... Ett varumärke med stilrena sexleksaker som hänför dig bara med sitt utseende. Det läckra leopardmönstret är Panthras igenkänningsfaktor och det implementeras på alla deras sexleksaker för att skapa ett sexigt, säreget utseende. När du köper något från Panthras kollektion får du med dig en midjeväska som tillåter dig att resa säkert med deras sexleksaker. 

 VISA PRODUKTER

 

 

Bathmate logo sexleksaker

Bathmate

Bathmate är världens ledande producent av penispumpar. Deras unika teknologi innebär vattentryck istället för lufttryck vilket beviserligen ger bättre och mer långvariga resultat. John Oakes, som är grundarem av Bathmate, byggde den första penispumpen till sin kompis med erektionsbesvär, och det visade sig vara en succé. Det har sålts över en million Bathmate penispumpar världen över sedan företaget grundades 2006. Deras nya Hydromax-serie har påvisat otroliga resultat som Bathmate stolt kan bravera med, då hela 92% av deras kunder är nöjda.

 VISA PRODUKTER

Arcwave

Det multitalangfulla moderbolaget Wow Tech har tidigare levererat kända varumärken såsom Womanizer och We-vibe, nu har de lanserat sin nya satsning - Arcwave. Deras debuterande produkt är Arcwave Ion, vilket är den första masturbatorn för män som stimulerar med pulserande lufttryck, och redan nu har tusentals män världen över lyckats uppleva den intensiva orgasmen som kvinnor upplever med lufttrycksstimulatorer. Med inget annat en positiva reviews kommer Arcwave forsätta briljera med masturbatorer för män som revolutionerar hans orgasm.

 VISA PRODUKTER

Fleshlight logo

Fleshlight

Letar du efter en högkvalitativ lösvagina med realistisk design har du hittat rätt. Fleshlight har länge stoltserat som den mest säljande sexleksaken för män och erbjuder en bred variation av lösvaginor som är avgjutna av de hetaste porrskådisarna i branschen. Tuben som omsluter lösvaginorna är karaktäristisk och liknar en ficklampa - därav namnet fleshlight. Deras realistiska SoftSkin material ger, tillsammans med den unika texturen, en verklighetstrogen känsla när du penetrerar din fleshlight.

 VISA PRODUKTER

we vibe logo

We-vibe

We-vibe är ytterliggare ett av moderbolaget Wow-Tech's framgångar. De skapade den första lufttrycksvibratorn, och det var även Wow Tech som myntade begreppet parvibrator. We-vibe är världens ledande producenter av parvibratorer, även kallat samlagsvibratorer på grund av vibratorns förmåga att stimulera båda könen vid vaginalt samlag. Sedan deras snabba tillväxt har de producerat flertalet ergonomiska parvibratorer och har även utvecklat appen "We Connect" som möjliggör fjärrstyrda lekstunder med en räckvidd världen över. 

 VISA PRODUKTER

LELO - Svenskt sexleksaksvarumärke

LELO

Konsumera mera från lokala sexleksaksfabrutörer! LELO är en av Sveriges stoltheter tack vare deras fina framgångar i sexleksaksbranschen. Deras fina öga för design kombinerat med förstklassig ingenjörsskap har givit hela marknaden en mer distagmastiserad uppsyn som konstant utvecklas och resulterar i att branschen i sin helhet blir mindre tabubelagt. Deras exklusiva sexleksaker har i många år gett sina kunder lustfylld njutning och letar du efter produkter som konstant åller hög kvalité är LELO ditt självklara val.

 VISA PRODUKTER

Easytoys logo

Easytoys

Sedan 2005 har Holländska Easytoys varit ett utmärkt val för den som är ute efter prisvärda och produkter av hög kvalitet. Med deras stora utbud av vuxenleksaker för alla tänkbara lustar hittar du enkelt din nya favoritleksak! 

Deras utbud av vuxenleksaker inkluderar det mesta du kan tänka dig och behöva. Vare sig du är ute efter en stimulerande vibrator, handklovar, analpluggar eller  latexlakan, så kan du vara säker att Easytoys har något för dig. 

 VISA PRODUKTER

My.size logo

MY.SIZE

Det ska inte vara svårt att hitta rätt kondom. MY.SIZE underlättar ditt letande efter den perfekta kondomen för just din penis. De tillhandahåller ett unikt mätinstrument som direkt avslöjar vilken kondom som passar dig från deras breda sortiment.

MY.SIZE kondomer är extra tunna och ännu mer hållbara än standardkondomer, vilket ger dig alla fördelar med en kondom utan att förstöra intimiteten och känslan av sexet.

 VISA PRODUKTER

doxy logo

DOXY

Brittiska Doxy är bäst känd för sina underbart kraftfulla och hållbara magic wand vibratorer. Företaget grundades 2013 på grund av den rådande bristen av Hitachi Magic Wand, världens första Wandvibrator. Ursprunglien tänkt för att massera trötta och öma muskler blev dessa vibratorer snabbt en populär sexleksak. På grund av deras höga kvalitet och sina otroligt kraftfulla vibrationer anses wandvibratorer från Doxy vara de mest kraftfulla vibratorerna på marknaden.

 VISA PRODUKTER

 

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen