• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Penispumpar

Vare sig du har erektionsbesvär eller vill ha en extra boost så kan du vara säker på en sak - Bli hård och håll dig hård med en penispump från Vuxenkul. Dessa geniala sexleksaker hjälper dig inte bara att få och behålla en erektion, de ökar också storleken på din penis. På Vuxenkul har vi en penispumpar för alla lustar!

Färg

Tillverkare

Material

Storlek

Vattentålig

Vibration

Diameter

Längd

Batterityp

Visar 36 av 40 produkter

Penispumpen är är populär sexleksak som tillför många fördelar för mannens sexliv. När du använder en penispump skapar du ett vakuumtryck så att penisen blir blodfylld och därmed fylligare och tjockare. Det i sig gör att du med penispumpens hjälp automatiskt får stånd, ett stånd som känns hårdare och en penis som känns större. Något som både du och din partner kan njuta av. Resultaten visar sig direkt och varar i upp mot ett par timmar beroende på hur länge du pumpar, men gör man det till en daglig rutin finns det bevis på att din penis permanent kan bli större.

Penispumpar använder sig av antingen lufttryck eller vattentryck. Vattenpumpar är aningen skonsammare än luftpumpar och därmed kan du uppnå bättre resultat. Det är också bevisat att penispumpar ger en stadigare och hårdare erektion. Eftersom penispumpar ökar blodtillförseln så blir du lättare hård och kan hålla ståndet lättare. Om du har problem med ståndet är det utmärkt att trä på en penisring direkt efter att du pumpat. Då bevarar du blodet längre i din penis och du kan njuta av den hårda välfyllda erektionen längre. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen