Sexleksaker för män

Vår samling av sexleksaker för män består av ett stort sortiment av masturbatorer (s.k. lösvaginor), kukringar, prostatastimulatorer och mycket mer! Perfekt för alla med penis och prostata! Att hitta den bästa sexleksaken för dig gör du bäst genom att experimentera och prova olika produkter för att upptäcka vilka som väcker dina sexuella lustar! 

Psst! Klicka här för fler stimulerande sexleksaker för anal stimulering!

Färg

Effekt

Tillverkare

Volym

Material

Diameter kondom

Storlek

Vattentålig

Vibration

Strap-on Typ

Diameter Penisring

Funktioner

Öppning

Djup

Diameter

Längd

Batterityp

App-styrd

Visar 36 av 1154 produkter

Köp dina sexleksaker för män online på Vuxenkul!

Även om det inte länge har varit på det viset så finns det idag en stor variation sexleksaker avsedda för män. Som kund på Vuxenkul kan du känna dig trygg i vårt ständiga arbete att hitta de absolut bästa och kroppssäkra sexleksakerna för honom, dig själv eller egentligen vem som helst som hade njutit av produkten. Sexleksaker tillverkas väldigt ofta designade för antingen män eller kvinnor, men de allra flesta produkter har flera användningsområden och bara fantasin sätter gränser. Vare sig du letar efter en produkt till dig själv eller en partner så hittar du iallafall här alla sexleksaker du kan tänka dig för den med penis och prostata. 

 

Vad finns det för sexleksaker för män avsedda för stimulering av penis?

Penis är ofta den primära och mest känsliga erogena zoner för män. Så är det en kuk som ska stimuleras hittar du det mesta du kan tänka dig på Vuxenkul. Bland vårt utbud av lösvaginor hittar du produkter som världsledande och bästsäljande Fleshlight och Arcwave - en revolutionerande lufttrycksvibrator för män som eggar fram orgasmer som jämförs med den kvinnliga. Vill du hellre ha ett sexhjälpmedel som påminner mer om sensuella stunder delad med en annan person? Kolla i sådana fall genom vårt utbud av både klassiska uppblåsbara dockor eller mer exklusiva, massiva och verklighetstrogna sexdockor. Vare sig du är ute efter en sexdocka i form av man, kvinna eller annat kön så hittar du det på Vuxenkul. 

Våga även utforska andra typer av produkter och lås dig inte till hur produkten nödvändigtvis är tänkt att användas. En vibrator avsedd för kvinnor fungerat alldeles utmärkt för att med vibrationer stimulera penis hela vägen till orgasm och utlösning. För spännande och stimulerande vibrationer kan man alltid använda vibratorermagic wand vibratorerfingervibratorer och vibrerande ägg & kulor! Vibrationer är perfekta för att stimulera kroppens erogena zoner!

 

Finns det sexleksaker och sexhjälpmedel för att få: Stånd? Större penis? Längre erektioner?

Penisringar

Är du ute efter en hårdare erektion eller en större penis kan du enkelt använda dig av penisringar för att åstadkomma detta. Potensringar och pungringar hjälper även för att förskjuta utlösningen så sexet varar längre och gör orgasmen intensivare! 

 

Penisöverdrag

Penisöverdrag är perfekta för att ge penis extra tjocklek och textur under penetration. Dessa kan enkelt tas av efteråt och många penissleeves kombinerar ofta funktioner såsom vibration och stimulerande insidor så även penis får extra stimulering.

 

Penispumpar 

Är du ute efter en större penis eller lider av erektil dysfunktion kan en penispump vara till hjälp. Med hjälp av vakuumtryck fylls penis med blod och gör denna fyllig och tjock! Med dessa sexhjälpmedel kan du enkelt få upp ett stånd starkt nog för penetration och kombinerad med en penisring ser du till att erektionen håller sig. 

Den penisförstorande effekten från erektionspumpar är ofta tillfälligt men med regelbundet användande kan man få permanenta resultat. De allra flesta pumpar använder sig av lufttryck för att skapa vakuum men de absolut bästa penispumparna kommer från Bathmate och använder sig istället av vatten. Bathmate är världens första penispump som använder sig av vattentryck för att förstora penis storlek. Trycket blir mycket högre i dessa pumpar och med över en miljon sålda är Bathmate världens bästsäljande penispump!

 

Penisförlängare

Den absolut bästa produkten för penisförlängning kommer från Danmark i form av Male Edge! Dessa penisförlängare fungerar genom dragkraft. Genom att använda en Male Edge varje dag under några månader så uppmuntras produktionen av nya celler i penis och gör kuken större, längre och tjockare. Du kan utan problem använda din Male Edge på jobbet eller på stan, under byxorna kommer ingen märka att du har den på dig. Har du naturligt en sned penis eller kanske lider av Peyronies sjukdom (förhårdnader i penis svällkroppar som orsakar smärta och att penis kröker sig vid erektion) är Male Edge perfekt för dig. Den cellförnyande förmågan gör din penis större, rakare, hårdare och ökar din sexuella förmåga! 

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen