• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Vibrerande Ägg & Kulor

Dessa bärbara, små och mäktiga vibratorer är otroligt diskreta! Deras form är perfekt för direkt och exakt stimulering av klitoris, bröstvårtor eller till och med penis. Med sina starka vibrationer är dessa spännande sexleksaker perfekta för alla som älskar vibrerande stimulering. Hitta din vibrerande resekompanjon på Vuxenkul!

Färg

Effekt

Tillverkare

Volym

Material

Vattentålig

Vibration

Funktioner

Diameter

Längd

Batterityp

Vibrerande ägg och kulor har blivit en oerhört populär sexleksak idag och används av många. Den går utmärkt att använda på sig själv, eller låta din partner ha full kontroll över det vibrerande ägget för att göra det lite mer spännande för er båda. Vibrerande ägg och kulor är definitivt en fantastisk parleksak att experimentera med för att få ut mer av ert sexliv. Ibland behöver man utforska nya saker för att få ut mer av varandra, då är det perfekt med vibrerande ägg och kulor! 

Många vibrerande ägg är fjärrstyrda med medföljande kontroll så att man kan leka på avstånd med sin partner. Ni kan vara i olika rum eller varför inte ta med sexlivet ut? Låt din partner styra vibrationerna på bussen, spårvagnen eller tunnelbanan. När du minst anar det kommer vibrationerna stimulera dig och medföra extrem njutning. 

Behöver du hjälp med att hitta rätt sexleksak eller vill du veta mer om denna intressanta produkt så tveka inte på att ta kontakt med oss. Vi hjälper mer än gärna till! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen