• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Sexleksaker för kvinnor

Kvinnor och män har annorlunda anatomi, vilket innebär att vissa sexleksaker är anpassade för ett specifikt kön. Sexleksaker för kvinnor är ofta utvecklade för att stimulera klitoris eller G-punkten, kvinnans känsligaste punkter på kroppen. I många år har den populäraste sexleksaken för kvinnor varit vibratorer såsom klitorisvibratorer och G-punktsstavar. Numera är det lufttrycksvibratorer som har dominerat marknaden med sin fantastiska förmåga att ge kvinnan multipla orgasmer. 

Färg

Effekt

Tillverkare

Volym

Material

Storlek

Vattentålig

Vibration

Funktioner

Diameter

Längd

Batterityp

App-styrd

Visar 36 av 425 produkter

Vi på Vuxenkul har allt som behövs för att tillfredsställa kvinnor och hennes behov. Här tar vi upp några av sexleksakerna du kan använda dig av för att få ut det bästa av din sexupplevelse. Utforska gärna vårt breda sortiment och låt oss gärna veta om du fortfarande inte hittar det du söker. 

Dildos - Vi har ett stort sortiment av olika dildos för dig som önskar en sexupplevelse i närhet av en riktigt partner. Med våra dildos kan du enkelt få känslan av verklighet. Dildon är en av de vanligaste och populäraste sexleksakerna för kvinnor och par. Verklighetstrogna, vibrerande eller hårda, oavsett modell har vi en dildo till dig!

Satisfyer - Är en supermaskin som är till för att tillfredsställa kvinnans klitoris. En otroligt populär sexleksak som ger dig en kraftfull orgasm och ger en fantastisk skön känsla efteråt. Den speciella tryckvågstekniken hos Satisfyer Pro 2 ger dig en beröringsfri massage för din klitoris. Placera den bara mot din klitoris och välj ett av de elva programmen med en enkel knapptryckning. 

Knipkulor - Luxe O Weighted Kegel Balls är ett set med knipkulor som är utvecklat med den senaste tekniken inom mänsklig sexualitet. Den föredragna behandlingen för dålig muskelkontroll som resulterar i svag urinering, inkontinens och låg sexuell tillfredsställelse finns nu tillgänglig i denna lyxiga samling av silikonbelagda stålvikter för träning av PC muskeln

Stimulerande krämer - Hos oss har vi en hel del glidmedel som hjälper till på traven när man använder sig av våra sexleksaker. Med hjälp av rätt glidmedel kan du få en skönare och bekvämare känsla oavsett vilken typ av sexleksak du använder. Vi har allt från vattenbaserade glidmedel, silikonbaserade glidmedel till glidmedel med smak. Allt för dina behov!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen