• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Silikonbaserat glidmedel

Effekt

Tillverkare

Volym

Är du ute efter ett glidmedel som passar dig och din partner? Har ni funderat på vad för typ av effekt ni vill ha ut av sexupplevelsen? Det är viktigt att man vet vad man vill ha ut av det intima för att enklare kunna välja rätt glidmedel. Låt oss hjälpa er på traven. Det finns många olika typer av glidmedel, här ska vi prata mer om varför silikonbaserat glidmedel kan passar er. 

Glidmedel är ju till för att få en skönare känsla vid en sexupplevelse. Det kan vara med en partner eller saker man gör på egen hand med te.x hjälp av sexleksaker. Silikonbaserat glidmedel har en fantastisk glidförmåga. Man behöver inte alls använda mycket för att få önskad effekt. Dessutom behöver man inte ens fylla på. Du ska undvika att använda silikonbaserat glidmedel om du använder dig av sexleksaker som är tillverkade av silikon. Detta kan slita en hel del på leksaken och dess livslängd reduceras radikalt. 

Tycker du och din partner om att massera varandra? Då är detta typ av glidmedel perfekt för er. Massage är en del av sexupplevelsen och genom att ta på varandra får man genast en känsla av njutning och attraktion. Med hjälp av glidmedlet får ni en ännu skönare känsla och massagen blir ännu bättre för den andra partnern. 

Har ni några frågor om vad för typ av glidmedel som passar dig eller er. Tveka inte på att höra av dig till oss. Vi på Vuxenkul är mycket kunniga inom olika typer av sexprodukter som ska passa för just dig. Vi har även ett väldigt stort sortiment av produkter så här finns alltid något som kan passa för alla typer till ett mycket bra pris.

Silikonbaserat glidmedel går utmärkt att använda till massage också. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen