• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Strap on

Vill du använda en dildo men ändå fortfarande ha den naturliga känslan och rörelsen från din partners penetrationer? Då har vi på Vuxenkul lösningen! I vårt utbud av sexselar hittar du selar och tillhörande dildos i varierande storlekar, texturer och färger för alla behov och lustar. 

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Storlek

Vattentålig

Vibration

Strap-on Typ

Diameter

Längd

Batterityp

Visar 36 av 59 produkter

Vad är en strapon?

En strap-on är enkelt förklarat som en temporär penis i form av en dildo. Du trär oftast på dig selen (även kallat harness) som ett par underkläder, med support och spännband runt midjan och mellangården, med undantag till vissa som är anpassade för tyngre dildos som även har stöd över axlarna. Det finns även strap-ons som inte kräver någon sele alls. Dessa är anpassade och ergonomsikt utformade efter kvinnans vagina så att kvinnan som bär strap-on'en har dildon i sin vagina samtidigt som en dildo kan penetrera hennes partner. De är extra populära bland kvinnor då de oftast har vibrationer, plus att de stimulerar båda personerna som är inblandade i sexakten. 

Många strap-ons kommer i ett färdigt kit men skulle du vilja köpa en sele och en dildo var för sig så har du två olika kombinationer att välja mellan. Det finns såkallade O-ring harness och Vac-u-lock harness. 

O-ring harness är en sele som kommer med gummiringar, ofta tre olika storlekar. Denna selen kan du använda tillsammans med alla dildos som har en sugkopp i basen. I regel kan man använda dem till alla dildos som har en större bas än skaft. 

Vac-U-Lock harness är Doc Johnsons egentilverkade sele med deras patenterade Vac-U-Locklåsning. Dessa är designade med en plugg där du kan fästa alla deras egna dildos. Deras dildokollektion är stor och alla är kompatibla med någon av deras egna harness. 
 

American Bomshell är nu helt kompatibel med Vac-U-Lock

Doc Johnson har under många år varit en av världens främsta tillverkare av sexleksaker där främst deras strap ons och deras sexleksaker i storlek XL varit de mest populära. Efter år av frustrerad väntan så började Doc Johnson för några år sedan göra hela serien av deras populära sexleksakserie med XL-sexleksaker American Bombshell helt Vac-U-Lockkompatibla detta till straponälskarens och fanatikerna av XL-leksakers stora förtjusan. Nu fanns det inte längre någon begränsing i storleken på den penisatrapp som skulle utgöra den penetrerande delen av straponen. Och skulle det vara så att ingen av de Vac-U-Lock anpassade strapontillbehören skulle duga, så kan du bara byta Vac-U-Lockfästet och sätta dit en o-ring på straponen istället. Detta ger dig oändliga möjligheter då i stort sett alla dongar med en sugpropp på passar i en straponsele med o-ring. Doc Johnsons selar och strap ons är markandens mest versatila strap on och fast än att de ligger i det övre prissegmentet ändå är det mest ekonomiska alternativet då det ger dig så många möjligheter att hitta den strap on som passar just dig och din partner.
 

Varför använder man en strap on?

Vi får ofta frågor om just varför man skall använda en strap on, det finns mycket fördomar om denna sexleksak och de flesta blir lite fnissiga när de ser vårat utbud av strap ons. Det finns som på de flesta andra frågor mängder av olika svar på detta och frågan om varför man skall använda en strap on är inget undantag. Nedan har vi samanställt en del av svaren på frågan.
 

Lesbiskt sex med strap on

Bara för att man som lesbisk kvinna enbart tänder på det egna könet så vill man kanske ändå kunna njuta av känslan av att bli påsatt av sin partner. Vad passar då inte bättre än en strap on? Medans den som blir påsatt förbereder sig genom att kanske smöjra in klitoris med en stimulerande gel så sätter den påsättande partnern på sig sin strapon, väl förberedda så påbörjar ni erat förspel för att sedan med hjälp av strap onen penetrera din partner. En klar fördel med att sätta på med en strap on är att man behöver aldrig bekymra sig över om man kan hålla ståndet eller ej. Med en strap on är du alltid hård och redo. En strap on veknar aldrig.
 

Mannen lider av erektil dysfunktion.

I förhållanden där mannen är den påsättande parten så är ofta en strap on lösningen då han inte kan få stånd. Kvinnan eller mannen som blir påsatt längtar ofta efter att bli påsatt även om partnern lider av en sjukdom eller ett tillstånd där han inte kan få stånd. I dessa stunder har just en strap on räddat många förhållanden. Men även om det låter lätt så är det ändå ofta rätt svårt för både mannen och kvinnan att föreslå att de borde testa att ha samlag med hjälp av en strap on. Kvinnan kanske är rädd för att mannen skall ta det som en diss när hon föreslår att köpa hem och använda en strap on. Och alla vet väl hur många män är väldigt stola över sin mandom även om den sett sina bästa dagar. Att då mötas av att kvinnan föreslår att mannen skall sätta på sig en strap on kan i många fall ge mannen en psykisk knäck, att få sin egen kuk utbytt mot en vuxenleksak. Inte rolig.
 

En strap on kan ge dig en känsla av olika kukar

Lever man i ett parförhållande men ändå vill känna hur det känns att bli penetrerad av en annorlunda penis än vad man är van vid, ja då är en strap on verkligen lösningen. Väljer man en strap on med o-ring och samtidigt har köpt Vac-U-Lockattrappen så är varianterna nästan oändliga.Här har du en strapon ifrån Doc Johnson som både har en o-ring och själva Vac-U-Lockattrappen.

 

Hur rengör jag min strap on?

Själva dongen som sitter i selen kan du rengöra med till exempel någon av våra sexleksaksrengörare. Själva harnessen (selen) kan du rengöra med varmt vatten och mild tvål. Svårare än så behöver det inte vara att rengöra din strap on. Undvika dock att tvätta straponen eller delar av straponen i tvätt eller diskmaskin. Det kan tyckas som en självklarhet att inte rengöra en strap on på detta sätt. Men tro mig, det är vanligare än vad du tror. Ta hand om din strap on och den kommer att ge dig njutning och välbehag under många år.

 

Vilket glidmedel passar till en strap on?

Som till de flesta andra sexleksaker så rekomenderar vi att använda vattenbaserat glidmedel, detta för att det helt enkelt uppstår ett minde slitage på sexleksaken än om ett silikonbaserat glidmedel använts. Står det på förpackningen att du kan tvätta din strap on på annat sätt så kan du lungt följa de anvisningarna.

 

Användandet av strap ons har ökat.

I takt med att fler tabun krossas och att användandet av vuxenleksaker har avdramatiserats så har användandet ökat. Och där är användandet av strap ons inget undantag. Fler och fler förstår nu att det är helt okej att experimentera med sin kropp även på sådant sätt som förr hade ansetts som perverst. Att använda en strap on under ett samlag förr, var troligen att ses som välidgt annorlunda. Men sanningen är att genom att ta hjälp av en strap on så kan man ta sitt och sin partners sexliv till en ny nivå. Därför rekomenderar vi dig att köpa in en strap on och ha i din arsenal av sexleksaker. Du kommer troligen inte att ångra dig. 

 

Köp din strap on i någon av våra 2 sexbutiker i Göteborg

Om du ändå är osäker på huruvida du skall köpa en strap on eller vilken typ av strap on du bör satsa på så är du alltid välkommen in till någon av våra 2 sexbutiker i Göteborg så skall vi hjälpa dig att hitta just din strap on.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen