• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Vibratorer

Vibratorer är de absolut populäraste sexleksakerna för stimulering av vagina och klitoris. Dessa underbart kittlande vuxenleksakerna kan ha många olika former och storlekar. Större vibrerande sexleksaker såsom Magic Wand Vibratorer ger intensiva vibrationer medans små vibratorer såsom en fingervibrator är perfekta för att enkelt stimulera klitoris under till exempel penetration. 

Lustar du efter stimulerande vibrationer, lufttryckstimulering eller pulsationer? Då är en vibrator den perfekta sexleksaken för dig.

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Storlek

Vattentålig

Vibration

Funktioner

Diameter

Längd

Batterityp

App-styrd

Visar 36 av 150 produkter

Är du ute efter en sexleksak som ger dig en kraftfull orgasm, vare sig om du vill ha klitorisstimulation eller G-punktstimulation så har vi här på Vuxenkul något för dig. Önskar du att ha lite variation i ditt sexliv då ska du verkligen testa en vibrator. Med denna lilla, men kraftfulla sexleksak kan du få uppleva nya njutningar och upplevelser! 

Vi har ett stort sortiment av olika vibratorer för dig och dina behov. Allt från lite billigare med få vibrationslägen, till lite dyrare i lyxigt material och mängder av funktioner. Några av de populäraste vibratorerna är de små som likar läppstift. De är små och diskreta med har trots sin behändiga storlek starka vibrationer och många hastigheter. Utforska vårt stora sortiment och se vilken vibrator som kan passa dig bäst. Vid frågor eller funderingar tveka inte på att höra av dig till oss. Vi hjälper även gärna till med att hitta rätt vibrator för dig. Vi har snabb leveranstid på 1-2 dagar, ni handlar alltid säkert med oss och vi har fri frakt över 399kr så att du ska känna dig nöjd med ditt köp!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen