Fleshlight - Världens mest sålda lösvaginor

fleshlight logo

Fleshlight är tillverkare av världens mest sålda sexleksaker för män. Fleshlight lösvaginor kommer i en tub likt en ficklampa, därav namnet lFeshlight. Deras populäraste sexleksaker är deras serie "Fleshlight Girls" - en serie med lösvaginor speciellt avgjutna efter världens mest kända kvinnliga porrskådespelare. Deras sortiment är förgyllt med kända namn såsom Riley Reid, Alexis Texas, Mia Malkova och Lana Rhoades, och de flesta tjejer släpper tre olika varianter av fleshlight - en vagina, en mun och en anal. Deras manliga sortiment kallas "Fleshjack Boys" och består av många välkända porrskådespelare, inte minst Brent Corrigan och Joey Mills.

 

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Vattentålig

Vibration

Öppning

Längd

Batterityp

Visar 36 av 54 produkter

Fleshlight - Världens bästa lösvagina för män

Mannen bakom Fleshlight heter Steve Shubin. Redan 1998 tog han patent på sin uppfinning, som då marknadsfördes som en spermauppsamlare till medicinska sammanhang, och användes bland annat för att samla upp sperma till artificiell insemenation. Lösvaginan bestod då, precis som idag, av ett hudliknande material omringat av en tub i hårt ABS designad efter en stor ficklampa. Fleshlight som varumärke kom att få en rejäl vändning allt eftersom att vuxenleksaker blev mer populärt, och idag är det i särklass den mest sålda sexleksaken för män. Deras serie Fleshlight Girls består av en mängd Fleshlights med ett yttre avgjutet direkt från världskända kvinnliga porrskådespelare. Alltså är vaginan, anus och mun avgjutet från den specifika porrskådisen. 

Fleshlight girls

Fleshlight Girls

Fleshlights absolut populäraste produktkollektion. Dessa lösvaginor är direkt avgjutna från kända kvinnliga porrskådisar. Hitta din favorit och njut i mängder medan du avgudar porrskådisen i din favorit film. Några av de populäraste porrskådisarna som är med i serien är: Elsa Jean, Brandi Love, Puma Swede, Lisa Ann, Autumn Falls, Emily Willis, Eva Lovia, Romi Rain, Ella Hughes, Veronica Rodriguez och legenden Jessica Drake

Fleshjack boys

Fleshjack Boys

Fleshjack boys är en kollektion av kända manliga porrskådisar. Ur detta sortimentet hittar du både dildos och lösanus speciellt avgjutna efter porrskådisen så att du kan uppleva en intim stund med honom. Några av de populärare namnen i Fleshjack-serien är: Joey Mills, Brent Corrigan, Jake Orion, Allen King, Carter Dane, Colby Keller, Johnny Rapid, Levi Karter, Austin Wilde, Milan Christopher, Liam Riley och sist men inte minst, Mick Lovell.

Fleshlight stamina umit

Fleshlight Stamina Unit

Ett stort besvär för många män är tidig ejakulation. Fleshlight Stamina Unit är speciellt framtagen för att hjälpa män att träna upp uthållighet i sängen, för att motverka tidig utlösning. Masturbatorn är designad med knottror över hela innerväggen vilket stimulerar penis mer än normalt så att du på så sätt tränar upp din uthållighet. En sägelse är att om du klarar 5 minuter i Stamina Unit, så klarar du 10 minuter i verkligheten. 

Hur fungerar en Fleshlight?

Har du precis klickat hem, eller funderar på att köpa din första fleshlight men vet inte riktigt hur den fungerar, eller vad som gör den speciell? Fleshlight lösvaginor är tillverkade av förstklassigt, hudliknande mjukt TPR-material som blir ack så stimulerande när det vätas med en riklig mängd glidmedel! Dessutom har den ficklampsformade tuben en viktig funktion. På toppen av tuben sitter ett skruvlock där du kan reglera hur tajt du vill ha vaginan. Desto hårdare du har locket åtskruvat, desto tajtare blir lösvaginan. Det skapas ett vakuum som ytterliggare förstärker känslan och stimulansen. Sleeven är enkel att avlägsna från tuben vilket gör rengöringen till en barnlek. Vänd bara sleeven ut och in och gör rent med en effektiv leksaksrengöring och följ upp genom att skölja av rengöringen med ljummet vatten och låt produkten torka ordentligt. 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen