• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Vibrerande Penisringar

Penisringar är en populär sexleksak bland par. Inte hjälper den bara att bli mer uthållig i sängen, utan ger ett styvare och grövre stånd som varar längre. Med en vibrerande penisring får ni allt detta med den extra fördelen av de kittlande vibrationerna. En vibrerande penisring är perfekta för att stimulera kvinnnans klitoris under penetration. Dett görs enkelt genom att sätta kukringen på en dildo eller penis. Dessutom kan du enkelt trä den runt ett finger och använda den som en fingervibrator. 

I vårt sortiment hittar du penisringar i många olika material, former, storlekar och funktioner för alla lustar!

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Vattentålig

Vibration

Diameter Penisring

Diameter

Längd

Batterityp

App-styrd

Visar 36 av 37 produkter

Penisringar för par tillför det där lilla extra. Vibrationerna från penisringen sttimulerar både mannen och kvinnan till skönare orgasmer. Dessutom är penisringar perfekt för mannen då det förbättrar hans prestation. Penisringar gör så att blodtillförseln stryps en aning och på så sätt blir penisen hårdare och grövre, du kan ha sex längre, och du håller ståndet bättre. 

Penisringar för par har ofta olika former på vibratorn för att stimulera kvinnan bättre. För att kvinnan ska njuta så mycket som möjligt av penisringens vibrationer är det bra om man kör sexställningar där hon har mest kontroll, förslagsvis är hon överst och "rider" mannen. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen