• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Sexleksaker för par

Det är alltid roligare att leka i sällskap! Bland denna samling hittar du en spännande och lustfyllda sexleksaker såsom appstyrda vibratorer, strap-ons, sexmaskiner, samlagsvibratorer och fingervibratorer. Dessa vuxenleksaker är perfekta för att blåsa nytt liv i ert sexliv och utforska nya lustar.

Även om dessa sexleksaker oftast är tänkta för par går de allra flesta att använda ensam eller att kombinera med andra sexleksaker. Till exempel kan en dildo uppgraderas med en vibrerande kukring för kittlande vibrationer.

Hitta er nästa stimulerande sexleksak på Vuxenkul!

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Storlek

Vattentålig

Vibration

Strap-on Typ

Diameter Penisring

Funktioner

Djup

Diameter

Längd

Batterityp

App-styrd

Visar 36 av 119 produkter

Införskaffa något spännande till dig och partnern 

Många tänker ju att sexleksaker är något som folk sysslar med i sin ensamhet, alltså något som används framförallt för onani såsom dildoar, vibratorer, masturbatorer, prostatastimulatorer med mera. Dock finns det en hel uppsjö med sexleksaker som passar för två eller flera och för oss på Vuxenkul har det varit viktigt att samla ihop ett bra sortiment för detta ändamål. De olika kategorierna som ryms inom paraplybegreppet "Sexleksaker för par" kan du läsa om härunder:

Appstyrda Vibratorer

Är precis som namnet avslöjar vibrerande sexleksaker som går att styra via en app som du laddar ner till din mobil eller padda. Med dessa kan du leka med din partner även om hen är bortrest eller busa med personer du inte ens känner. Cybersex fick precis en helt ny mening. Märket Satisfyer har många produkter som blivit extra populära de senaste åren och till deras sortiment har det nyligen adderats många appstyrda vibratorer.

Samlagsvibratorer

Är ergonomiska vibratorer som är särskilt framställda för att stimulera klitoris samtidigt som vaginan omsluter penisen. We-Vibe är ett populärt märke som specialiserat sig på just samlagsvibratorer och många ändra märken har också hakat på trenden.

Strap On

Är en dildo som du fäster i en typ av sele eller harness och kan därefter penetrera din partner. Det finns olika dildoar som går att fästa i selen och som passar olika ändamål. Vissa är exempelvis framställda för att träffa G-punkten med andra är framställda för att träffa P-punkten. Strap-on öppnar upp nya möjligheter för att leka utöver det konventionella.

Vibrerande Penisringar

En penisring används för att penisen ska kunna prestera bättre, den får blodet att stanna längre och gör på så vis penisen hårdare och grövre. Det är möjligt att ha sex längre och ståndet känns mer ihållande. En vibrerande penisring tillför ännu mer skojigheter till upplevelsen. Vibrationerna kan träffa klitoris, eller pungen, eller din partners mellangård.

Fingervibratorer

Är namn på smärre vibratorer som är tillverkade för att sätta på fingret och sedan stimulera delar av kroppen med. Särskilt populära är de för klitorisstimulering, på egen hand eller i par. 

Leksakskit

Är perfekt när du inte vet exakt vad du är ute efter men vill ha det bästa av allt. I leksakskit ingår ofta analkulor, kukringar, vibratorer, piskor och handklovar!  Med Vuxenkuls prisvärda leksakskit får du enkelt allt du behöver i ett och samma paket. Det finns allt från bondagekit till nybörjarkit.

Sexmöbler & Sexgungor

Är läckra inventarier som du kan pryda ditt hem med för att egga upp den sexuella stämningen avsevärt. Det finns allt från strippålar till sittstolar för en ordentlig rövslickssession. Något för alla situationer med andra ord. Prova att lämna sängen för en gångs skull!

Sexmaskiner

Är läckra robotar som inte vill något hellre än att sätta på dig skönt i vulva eller röva. Perfekta som tillskott till det lystna paret. 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen