Analleksaker - Analsex med sexleksaker

Med vår stimulerande kollektion av sexleksaker för anal stimulering kan du ta ditt sexliv till en ny nivå, vare sig du leker själv eller med en partner! Här hittar du allt du kan tänka dig för anal stimulering. Sök gom vår samling av butt plugs, analvibratorer, analkulor och extra stora analleksaker och mycket mer. Alla i en stor variation av former, material och funktioner. Vare sig du är nybörjare eller expert på anala lekar så hittar du här den perfekta analleksaken för dina anala lustar.

Färg

Effekt

Tillverkare

Volym

Smak

Material

Storlek

Vattentålig

Vibration

Strap-on Typ

Diameter Penisring

Funktioner

Öppning

Djup

Diameter

Längd

Batterityp

App-styrd

Visar 36 av 849 produkter

Förbered dig inför analsex

Är du oerfaren och nybörjare inom analsex och analleksaker kan du med fördel börja med lite mindre modeller som är kortare och ofta glattare än de större. Välj gärna en vibrerande sexleksak för avslappningens skull. Vibrationerna kommer massera analen och hjälpa dig slappna av. För dig som är mer erfaren kan du med fördel välja en större modell med eller utan vibration för ökad stimulans och njutning. På vuxenkul har vi en stor mängd analleksaker för alla lustar och erfarenheter. Men några vanliga favoriter för många är att börja med mindre buttplugs, anala sexleksakskit och analdildos.

Analleksaker för män

För män så finns det andra förutsättningar inom anal stimulering. Män har g-punkten i analen och kan få en prostataorgasm om denna stimuleras. Prostataorgasmen är en mycket intensivare orgasm än en vanlig orgasm. Modellmässigt är därför vissa analleksaker ergonomiskt utformade efter att tillfredställa mannens G-punkt till fullo. Det ser du ofta på den krökta framdelen av analleksaker. Vibrationer är också underbart vid stimulering av G-punkten analt.

Glidmedel till analsex

Viktigt att komma ihåg när man använder anala produkter är att köpa med ett bra glidmedel då man baktill inte producerar någon naturlig lubrikation. Använd därför hellre rikligt med glidmedel än för lite och lyssna på kroppens signaler. Trots allt är säkerheten en viktigt faktor att ta hänsyn till.

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen