• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Analvibratorer

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Vattentålig

Vibration

Diameter

Längd

Batterityp

Analvibratorer är en underbar sexleksak, speciellt för män. Män har prostatakörteln i analen, vilken kan jämföras med kvinnans G-punkt. När män masserar prostatan upplevs det som en fantastisk njutning som kan skapa orgasm. Analvibratorer är ofta ergonomiskt formade för att ännu bättre komma åt prostatan, detta framförallt för att formen har en svag böj som gör det smidigare att komma rätt direkt.

Bra att tänka på vid köp av analvibratorer är att det inte enbart är storleken som spelar roll utan även vibratons frekvens samt hur analvibratorn är utformad.

Analvibratorerna finns i flertal olika material. Välj själv vilket material som tilltalar dig mest.

Det är också viktigt att använda en generös mängd med glidmedel vid bruk av analvibratorn för att underlätta, maximera upplevelsen samt att undvika skador.

Viktigt är även du befinner dig i en miljö där du kan vara avslappnad samt att du ej riskerar att bli störd. Detta för att om du blir distraherad kan det vara svårare att uppnå penetration första gången.

Denna produkt kan användas själv eller i umgänge med din partner. I kombination med din partner kan ni utöva nya former av sex medhjälp av vibratorn. Produkten kan både användas för män och kvinnor under samlag, påslagen som avslagen och alltid ge en markant effekt. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen