Sexleksaker till skönare sex och onani!

Här hittar du sexleksaker och sexhjälpmedel i ett välsorterat sortiment. Sexleksaker är det perfekta verktyget för att göra sex skönare och mer varierat. Vi har leksaker för par som vill njuta mera. Eller för dig som är singel och vill onanera skönare. Vet du precis vad du söker? Sortera vårt sortimentet per kategori i vänstermenyn intill. Hos oss är det enkelt att hitta vad man vill ha. Du kan även söka på sexleksaken du söker i vår smarta sökfunktion.

Färg

Effekt

Tillverkare

Volym

Smak

Doft

Material

Storlek

Vattentålig

Vibration

Strap-on Typ

Diameter Penisring

Funktioner

Öppning

Djup

Diameter

Längd

Batterityp

App-styrd

Visar 36 av 1276 produkter

Billiga sexleksaker online av högsta kvalitet!

På Vuxenkul.se hittar du ett välkurerat sortiment av sexleksaker av högsta kvalitet till ett kompetetivt pris. Vare sig du är ute efter din första vuxenleksak eller om du är en erfaren användare hittar du garanterat sexhjälpmedel som passar dig. Välj och vraka mellan tusentals erotiska produkter från rabbitdildos till glidmedel och kondomer. På Vuxenkul har vi något för alla lustar - till ett bra pris, med snabb och diskret leverans. För att inte nämna våra utmärkta omdömen och trustscore på Trustpilot från våra nöjda kunder! Handla på vår webshop eller i någon av våra tre butiker i Göteborg idag!

 

Sexleksaker från världsledande märken

Bland vårt otroliga utbud av sexleksaker och sexhjälpmedel finns det något för alla lustar. Vi har ett brett sortiment från många av världens största och bästa sexleksaksvarumärken som Satisfyer, Fleshlight, Arcwave, LELO, EasyToys och många fler! Med hjälp av vår kunniga och utbildade personal arbetar vi ständigt på att expandera vårt lager med nya spännande leksaker för att förbättra våra kunders sexliv

 

Handplockade sexleksaker för män

Upptäck spännande nya orgasmer och sensationer med vårt kurerade sortiment av sexleksaker för män och penisbärare. Utbilda dig och låt dig inspireras av vår sexblogg där vi ger spännande tips på hur du bäst kan använda dig av sexleksaker för att göra sex och onani bättre. Självfallet kan man runka med handen, men nöja sig med det när du kan uppgradera din njutning och uppleva intensivare orgasmer. Hos oss hittar du allt från lösvaginor från Fleshlight, kukringar/pungringar till analvibratorer. Vi har sexleksaker för gay män och hetero män. Släpp alla fördomar, utforska din kropp och njut som aldrig förr - Oavsett din sexuella läggning!

 

Sexhjälpmedel för en större och hårdare erektion

Vi har en rad produkter som kan hjälpa män få upp och behålla ett stadig stånd. Vare sig du är ute ett stadigare och långvarigare stånde eller om du lider av erektionsbesvär har vi en rad produkter som kan hjälpa. Något så enkelt som en penispumpar kan hjälpa dig få upp en stadig och hård erektion. Potentsringar och vibrerande kukringar ser till att din erektion varar längre. På så vis kan ni njuta längre! Vill du ha en större penis hittar du en rad penissleeves du kan trä på innan sex. För en mer permanent effekt har vi effektiva penisförlängare från MaleEdge.

 

Vi har alla sexleksaker en kvinna kan tänka sig!

På Vuxenkul är vi stolta över vårt utbud av stimulerande sextoys för kvinnor. Hos oss hittar du allt från stimulerande vibratorer till multifunktionella rabbit-dildos. Små klitorisvibratorer och användarvänliga fingervibratorer är ett perfekt tillskott för att simulera klittan och göra sex ännu skönare. Rabbitvibratorn är en tidlös favorit bland våra sexleksaker för kvinnor då den erbjuder penetrativ njutning samtidigt som klitoris kittlas. Men bästsäljarna är utan tvekan de härligt stimulerande tryckluftsvibratorerna från kända märken som Satisfyer och svenska LELO! Inspirera dig på vår lustblogg och få spännande tips på hur du kan göra ditt sexliv bättre med våra sexleksaker.

 

De flesta kvinnor kan inte komma av penetration

Tyvärr har många en felaktig förståelse för kvinnors sexualitet och hur kvinnans kropp fungerar. Detta gäller inte bara partners, utan många kvinnor själva. 80% av kvinnor kan inte komma av endast penetration och behöver få klitoris stimulerad för att komma. Ofta vill man komma för att det är skönt, med även delvis för att ge sin partner en bekräftelsen att man njutit. Problemet är att orgasmer många gånger är paradoxala. Ju mer man fokuserar på att komma desto svårare blir det. Sexleksaker kan hjälpa höja njutningen under sex och gör det lättare att komma. Genom att använda spännande sexleksaker som en fyllande buttplug eller en lufttrycksvibrator medan du har sex kommer du lättare! Ett härligt förspel med vibrerande trosor och en avslappnande massage hjälper också bygga upp lusten och leder ofta till explosiva orgasmer.

 

Gör sex skönare för er båda med våra sexleksaker för par

Många par vill utforska nya vyer för att variera sexlivet och öka njutningen. Vissa sexleksaker är utformade för att användas av två såsom samlagsvibratorer som används medan man har sex. Många gånger designas dessa produkter ur ett heteronormativt synsätt. Alla par har olika utgångspunkter och behov. Strap-ons är en en vanlig sexleksak för lesbiska par och heterosexuella som utövar pegging. Samlagsvibratorer och vibrerande penisringar är däremot populärare som sexleksak för heterosexuella par. Faktum är att de flesta sexleksaker kan användas som parleksaker. Det går alldeles utmärkt som kvinna att köpa en lösfitta för att runka av sin partner. Bara din och din partners fantasi sätter gränserna för vilka sexleksaker ni kan använda. Så därför rekommenderar vi att ni tillsammans utforskar hela vårt utbud av sexleksaker och hitta nya spännande sätt att stimulera varandra.

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen