• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Sexleksaker

Sexleksaker är ett samlingsord för vuxenleksaker som hjälper dig njuta mer vid onani och sex. Det finns många olika sexleksaker och alla är till för olika ändamål, men gemensamt ger de alla frestande njutning. Djupdyk i vårt underbara hav av vuxenleksaker och utforska dina favoriter.

Färg

Effekt

Tillverkare

Volym

Smak

Material

Diameter kondom

Storlek

Vattentålig

Vibration

Strap-on Typ

Diameter Penisring

Funktioner

Öppning

Djup

Diameter

Längd

Batterityp

App-styrd

Visar 36 av 1255 produkter

Sexleksaker för par

Under många år så har sexleksaker och sexbutiker varit tabu, men det har lättat genom åren. Nu kan du välja att besöka din favoritsexshop antingen genom att enkelt surfa in på dess hemsida och klicka hem din dildo, lösfitta eller kukring eller kanske alla tre eller fler?

Vi på Vuxenkul.se skiljer oss lite ifrån de flesta andra sexbutiker, vi har nämligen 2 stycken fysiska sexshoppar i Göteborg där det finns sexleksaker i massor.

Många par vill utforska sexleksaker för att variera sexlivet, men finner det svårt att välja vilka sexleksaker för par man skall använda för att få det bästa sexet. Visst finns det sexleksaker som är speciellt designade för par. Men vi får inte glömma att ordet par är mer omfattande än den heteronormativa benämningen. Alla par såsom lesbiska par, bögpar, transsexuella par etc. har olika utgångspunkter och det är därför svårt att komma med tips som inkluderar alla par. Ja ordet par kan vara så mycket mer än bara en man och en kvinna. En strap-on till exempel är en av de vanligaste sexleksakerna för lesbiska tjejer, men det går minst lika bra att använda varsin Satisfyer på varandra eller en så kallad dubbeldildo. Faktum är att de flesta sexleksaker kan användas som parleksaker. Det går alldeles utmärkt att köpa en lösfitta som du använder på din man samtidigt som du ger honom en skön erotisk massage. Bara din och din partners fantasi sätter gränserna för vilka sexleksaker ni kan använda.

 

Sexleksaker för henne

Går du som kvinna idag in i en av våra butiker eller surfar in i vår webbshop så kommer du praktiskt taget drunkna i ett stort hav av olika sexleksaker som var och en på sitt sätt är anpassad för att just du skall nå klimax. Visste du att vår butik på Backa Bergögata 2 har ett av Sveriges största utbud av sexleksaker? Vi vågar påstå att du måste ta dig enda till Stockholm för att hitta en sexhop som ens kommer i närheten av vårat utbud. Ett stort utbud är jätteviktigt för oss. Vi vill också att det skall finnas sexleksaker i varierande prisklasser så att alla kan hitta en vara som passar just din sexualitet och din plånbok.

Det absolut vanligaste tjejer köper i våra butiker är en så kallad minivibrator, tätt följd av en g-punktsvibrator. På senare tid är det dock satisfyer som har dominerat tjejernas val av sexleksak. Men varför låsa sig till en sexleksak när det finns så mycket man kan leka och experimentera med? Alla tänder vi på olika saker, och tur är väl det?

 

Sexleksaker för honom

Lösfitta, lösmus, lösvagina, eller fleshlight. Ja kärt barn har många namn, kalla det vad du vill men bara så att du vet så är Fleshlight ett varumärke som tillverkar främst masturbatorer för män, men de tillverkar även dongar, glidmedel, rengöringsmedel för sexleksaker och små bullets.

Den mest säljande sexleksaken för män är lösfittor ifrån Fleshlight, en fleshlight kan du använda på många olika sätt. Lägg i en klick vattenbaserat glidmedel och träng in i den smorda fittan, låt handen föra lösfittan fram och tillbaka över kuken och du kommer snart att explodera och fylla den med all din sperma. Många använder silikonbaserat glidmedel istället för vattenbaserat glidmedel till sina sexleksaker, detta rekommenderas dock inte att man använder till Fleshlight. Det sliter på sexleksaken mer än om man använder ett vattenbaserat glidmedel, dock så tycker de flesta att det är skönare och glider längre med ett silikonbaserat glidmedel.

Sexleksaker i olika material

Sexleksaker finns i en rad olika material. TPR, TPE, silikon och glas är de absolut vanligaste i våra butiker. Olika material fungerar bäst ihop med olika glidmedel. Fråga gärna personalen i våra sexshopar om vilket glidmedel som passar till vilken sexleksak. Rent generellt så är ett vattenbaserat glidmedel mer skonsam mot både dig och dina sexleksaker. Ett sådant glidmedel är också mycket lättare att tvätta bort ifrån både leksaken, dig och eventuellt spill på möbler och sängar.

 

Elektrosex allt vanligare

Detta är något som har blivit allt vanligare att testa på de senaste åren. Det finns elektrosexleksaker både där själva strömförsörjningen sitter inne i sexleksaken och utanpå i en anslutande dosa där man kan höja och sänka styrkan och frekvensen. Just el verkar många skeptiska till då det uppfattas som väldigt kinky att testa en sådan sak, men många som ändå ger sig på sexleksaker med el blir helt fast i dessa lekar och de bara vill ha mer och mer. Det negativa med elsexleksaker är väl att det inte är något man bara testar på för skoj skull och ser om man gillar det eller inte och detta då på grund av att leksakerna oftas är väldigt dyra. Räkna med att du får betala allt ifrån 1000 sek och uppåt. Sexleksaker med el i är något man antingen älskar eller hatar, några mellanting existerar knappt. Men testa, om du har råd vill säga. Du kanske går miste om drömorgasmen. Vem vill dö nyfiken?

 

Sexleksaker en kvinna inte får missa

Vi pratar naturligtvis om Satisfyer och deras lufttrycksvibratorer som de senaste åren har totaldominerat marknaden för sexleksaker, och detta med all rätt. Dessa sexleksaker kommer nästintill med en orgasmgaranti då hela 99% av kvinnorna som testat dessa sexleksaker uppnår orgasm, dessutom så upplever många kvinnor sin första fontänorgasm med just en lufttrycksvibrator. Storsäljaren ibland sexleksaker med lufttryck är Satisfyer Pro 2 Next Generation men en av deras senaste sexleksaker börjar så sakteliga knapa in, låt oss presentera den nya drottningen av sexleksaker - Satisfyer Dual Love, en lufttrycksvibrator förföriskt klädd av silikon och en exklusiv och hygienisk metallbeklädnadn runt hålet som skall omsluta klitoris. 

Välkomna till oss på Vuxenkul.se vare sig du vill handla sexleksaker, massageoljor, glidmedel, kondomer med mera online eller i någon av våra sexshop butiker i Göteborg.

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen