• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Två sexbutiker i Göteborg

Sexleksaker till sex och onani

sexleksaker för män

sexleksaker för kvinnor

sexleksaker för par

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Vattentålig

Vibration

Funktioner

Öppning

Djup

Diameter

Längd

Batterityp

App-styrd

Sexleksaker hjälper dig att njuta mer vid onani och samlag. Upptäck den kärlek som sexleksaker bidrar med och hetta upp ditt sexliv. Låt spännande vibratione få dig att uppleva den njutning du så länge drömt om. Fontänorgasmer och prostataorgasmer är nu bara ett klick bort.

Sexleksaker för henne

Som kvinna kan det ibland kännas överrumplande när man scrollar bland alla tusentals sexleksaker. Det finns otroligt mycket att välja mellan, vilket kan leda till beslutsångest. Vi hjälper dig! Det absolut vanligaste tjejer köper i våra butiker är en så kallad lufttrycksvibrator  tätt följd av en minivibrator. Lufttrycksvibratorer är en relativt ny typ av sexleksak som har förgyllt kvinnors sexliv världen över. Med hjälp av pulserade lufttryck stimulerar den klitoris till oförglömliga orgasmer, utan att ens röra klitoris! Tack vare den beröringsfria tekniken är det svårt att bli överstimulerad. Fontänorgasmer och multipla orgasmer är inte en ovanlighet vid användning av lufttrycksstimulatorer. 

Minivibratorer är enkla och behändiga och likar ofta läppstift. Detta har gjort dem till en storfavorit. Den diskreta designen medför problemfria resor utan oro att någon ska hitta den. Med hjälp av vibrationer stimulerar de klitoris till underbara orgasmer. 

Lufttrycksvibratorer

Vibratorer

Sexleksaker för honom

Män har även dem ett stort urval av sexleksaker. Den populäraste kategorin är lösvaginor, även kallat pocket pussy. Dessa penisstimulatorer simulerar en riktig vagina eller anal med hjälp av ett verklighetstroget material och texturerad insida. Världens mest sålda lösfitta är Fleshlight. Dessa kommer i en unik tub som har ett reglerbart lock där du kan justera hur tight du vill ha vaginan. Unikt för fleshlight är även att varje lösvagina är avgjuten från en specifik porrstjärna. Du kan alltså köpa din favoritporrskådis vagina, fast på tub. 

En annan kategori som av en självklarhet är populär är prostatstimulatorer. Dessa analleksaker masserar prostaten och kan bidra med fantastiska orgasmer, helt olik den orgasmen män annars är van vid. De är ergonomiskt designade för att pricksäkert träffa prostatan och kommer oft amed en fjärrstyrd kontroll så att du kan styra vibrationerna problemfritt. Analpluggar och analdildos är även dessa perfekta för att stimulera prostatan!

Lösvaginor

Prostatastimulatorer

Sexleksaker för par

Under många år så har sexleksaker och sexbutiker varit tabu, men det har lättat genom åren. Nu kan du välja att besöka din favoritsexshop antingen genom att enkelt surfa in på dess hemsida och klicka hem din dildo, lösfitta eller kukring eller kanske alla tre eller fler?

Många par vill utforska nya vyer för att variera sexlivet, men finner det svårt att välja vilka sexleksaker för par man skall använda för att få det bästa sexet. Visst finns det sexleksaker som är speciellt designade för par. Men vi får inte glömma att ordet par är mer omfattande än den heteronormativa benämningen. Alla par såsom lesbiska par, bögpar, transsexuella par etc. har olika utgångspunkter och det är därför svårt att komma med tips som inkluderar alla par. En strap-on till exempel är en av de vanligaste sexleksakerna för lesbiska tjejer. Medan samlagsvibratorer och vibrerande penisringar är populärast för heteropar. Faktum är att de flesta sexleksaker kan användas som parleksaker. Det går alldeles utmärkt att köpa en lösfitta som du använder på din man samtidigt som du ger honom en skön erotisk massage. Bara din och din partners fantasi sätter gränserna för vilka sexleksaker ni kan använda.

 

Vad är skillnaden på materialen?

Sexleksaker finns i en rad olika material. TPR, TPE, silikon, PVC och glas är de absolut vanligaste i våra butiker. Olika material fungerar bäst ihop med olika glidmedel.  Rent generellt så är ett vattenbaserat glidmedel mer skonsamt mot både dig och dina sexleksaker. Ett sådant glidmedel är också mycket lättare att tvätta bort ifrån både leksaken, dig och eventuellt spill på möbler och sängar.

Läs mer om skillnaden på glidmedel eller sexleksaker och deras material via dessa länkar.

 

Utforska dina fetisher med BDSM

BDSM är ett stort begrepp och utövas av många svenskar idag. Att begränsa ett sinne genom att förslagsvis använda en ögonbindel eller fängsel förstärker dina andra sinnen. Detta kan bidra till intensivare orgasmer. För många handlar BDSM om mer än stundens njutning. Det kan vara en livsstil som ständigt utövas. Vi har BDSM-leksaker i en oändlig variation som tillåter dig upptäcka en ny värld av pulsökande sex. 

 

Analleksaker ökar i popularitet

Fascinationen med analsex har länge attraherat många. Nu mer än någonsin vågar folk utforska nya marker. Analleksaker har fått ett rejält lyft och är definitivt en av de populäraste kategorierna. Sexleksaker såsom analpluggar, prostatavibratorer och analkulor är några av de analleksaker vi erbjuder. Vi har allt för dig som är nybörjare inom analsex och för dig som är mer erfaren och älskar att töja analen. För att ha ett bekvämt och renligt analsex rekommenderar vi alla våra kunder att använda en analdusch innan samlaget. 

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen