Varukorg

Sexleksaker

Här hittar du sexleksaker och vuxenleksaker i ett välsorterat sortiment. Sexleksaker är det perfekta verktyget för att göra sex skönare och mer varierat. Vi har leksaker för par som vill njuta mera. Eller för dig som är singel och vill onanera skönare. Vet du precis vad du söker? Sortera vårt sortimentet per kategori i vänstermenyn intill. Hos oss är det enkelt att hitta vad man vill ha. Du kan även söka på sexleksaken du söker i vår smarta sökfunktion.

Färg

Effekt

Volym

Smak

Doft

Material

Storlek

Vattentålig

Vibration

Strap-on Typ

Diameter Penisring

Funktioner

Öppning

Djup

Diameter

Längd

Batterityp

App-styrd

Tillverkare

Visar 36 av 1983 produkter

Vad är sexleksaker?

Sexleksaker är ett samlingsord av intima verktyg som används vid sex. Kort sagt är det leksaker för vuxna som är anpassade för att ge mer njutning och en bredare variation i sexlivet. Det finns sexleksaker till alla och vissa är speciellt anpassade för att stimulera särskilda kön eller delar på kroppen. Det finns många olika vuxenleksaker, men oroa dig inte! Vi hjälper vi dig med att hitta rätt sexleksak för dig.

 

Köp sexleksaker online av högsta kvalitet!

På Vuxenkul.se hittar du ett brett sortiment av sexleksaker av högsta kvalitet till ett bra pris. Vare sig du är ute efter din första vuxenleksak eller om du är en erfaren användare hittar du garanterat sexhjälpmedel som passar dig. Välj och vraka mellan tusentals erotiska produkter från rabbitdildos till glidmedel och kondomer. På Vuxenkul har vi något för alla lustar - till ett bra pris, med snabb och diskret leverans. För att inte nämna våra utmärkta omdömen från våra nöjda kunder! Handla på vår webshop eller i någon av våra tre butiker i Göteborg idag!

 

Sexleksaker från världsledande varumärken

Bland vårt otroliga utbud av sexleksaker och sexhjälpmedel finns det något för alla lustar. Vi har ett brett sortiment från många av världens största och bästa sexleksaksvarumärken som Satisfyer, Fleshlight, Arcwave, LELO, EasyToys och många fler! Med hjälp av vår kunniga och utbildade personal arbetar vi ständigt på att expandera vårt lager med nya spännande leksaker för att förbättra våra kunders sexliv. Nedan hittar du ett litet urval av våra populära varumärken.

Satisfyer

Fleshlight

Bathmate

Doxy

rfsu

We-vibe

 

Sexleksaker för män

Upptäck spännande nya orgasmer och sensationer med vårt kurerade sortiment av sexleksaker för män och penisbärare. Utbilda dig och låt dig inspireras av vår sexblogg där vi ger spännande tips på hur du bäst kan använda dig av sexleksaker för att göra sex och onani bättre. Självfallet kan man runka med handen, men nöja sig med det när du kan uppgradera din njutning och uppleva intensivare orgasmer. Hos oss hittar du allt från lösvaginor från Fleshlight, kukringar/pungringar till analvibratorer. Vi har sexleksaker för gay män och hetero män. Släpp alla fördomar, utforska din kropp och njut som aldrig förr - Oavsett din sexuella läggning!

Vuxenleksaker för ett hårdare stånd

Vi har en rad produkter som kan hjälpa män få upp och behålla ett stadig stånd. Vare sig du är ute ett stadigare och långvarigare stånde eller om du lider av erektionsbesvär har vi en rad produkter som kan hjälpa. Något så enkelt som en penispumpar kan hjälpa dig få upp en stadig och hård erektion. Potentsringar och vibrerande kukringar ser till att din erektion varar längre. På så vis kan ni njuta längre! Vill du ha en större penis hittar du en rad penissleeves du kan trä på innan sex. För en mer permanent effekt har vi effektiva penisförlängare från MaleEdge.

 

 Populäraste sexleksakerna för män:

Lösvaginor

prostatastimulatorer

penisringar

Penispumpar

Penissleeves & penisförstorare

Power caps

 

Sexleksaker för kvinnor

På Vuxenkul är vi stolta över vårt utbud av stimulerande sextoys för kvinnor. Hos oss hittar du allt från stimulerande vibratorer till multifunktionella rabbit-dildos. Små klitorisvibratorer och användarvänliga fingervibratorer är ett perfekt tillskott för att stimulera klitoris och göra sex ännu skönare. Rabbitvibratorn är en tidlös favorit bland våra sexleksaker för kvinnor då den erbjuder penetrativ njutning samtidigt som klitoris kittlas. Men bästsäljarna är utan tvekan de härligt stimulerande tryckluftsvibratorerna från kända märken som Satisfyer och svenska LELO! Dessa stimulerar klitoris med hjälp av beröringsfria lufttryck som intensivt tar kvinnor till klimax på nolltid. 

Inspirera dig på vår lustblogg och få spännande tips på hur du kan göra ditt sexliv bättre med våra sexleksaker. I vår blogg ger erfarna sexexperter användbara tips för ett bättre sexliv.

Orgasm vid penetration

Tyvärr har många en felaktig förståelse för kvinnors sexualitet och hur kvinnans kropp fungerar. Detta gäller inte bara partners, utan många kvinnor själva. 80% av kvinnor kan inte komma av endast penetration och behöver få klitoris stimulerad för att komma. Ofta vill man komma för att det är skönt, med även delvis för att ge sin partner en bekräftelsen att man njutit. Problemet är att orgasmer många gånger är paradoxala. Ju mer man fokuserar på att komma desto svårare blir det. Sexleksaker kan hjälpa höja njutningen under sex och gör det lättare att komma. Genom att använda spännande sexleksaker som en fyllande buttplug eller en lufttrycksvibrator medan du har sex kommer du lättare! Ett härligt förspel med vibrerande trosor och en avslappnande massage hjälper också bygga upp lusten och leder ofta till explosiva orgasmer.

 

Populäraste sexleksakerna för kvinnor:

Lufttrycksvibratorer

Knipkulor & Geishakulor

Vibratorer

Magic Wands

Rabbits

Analpluggar

 

Hur kan sexleksaker förbättra ditt sexliv?

Då många kvinnor upplever svårigheter att komma under sex kan sexleksaker vara det perfekta verktyget för att locka fram intensiva orgasmer! Det är trots allt lättare att komma om man stimulerar klitoris. Ibland kan vi eller vår sexpartner känna press att prestera. Att använda sexleksaker kan hjälpa till att minska pressen. Detta gör att både du och din partner istället kan koppla av och njuta. Är man avslappnad under sexet blir det lättare att uppnå sexuellt tillfredsställelse och nå klimax. 

Sexleksaker under sex är inte till för att ersätta dig eller din partner i akten. De finns där för att öka njutningen och se till att både du och din partner har det bra.

 

Gör sex skönare för er båda med våra sexleksaker för par

Många par vill utforska nya vyer för att variera sexlivet och öka njutningen. Vissa sexleksaker är utformade för att användas av två såsom samlagsvibratorer som används medan man har sex. Många gånger designas dessa produkter ur ett heteronormativt synsätt. Alla par har olika utgångspunkter och behov. Strap-ons är en en vanlig sexleksak för lesbiska par och heterosexuella som utövar pegging. Samlagsvibratorer och vibrerande penisringar är däremot populärare som sexleksak för heterosexuella par. Faktum är att de flesta sexleksaker kan användas som parleksaker. Det går alldeles utmärkt som kvinna att köpa en lösfitta för att runka av sin partner. Bara din och din partners fantasi sätter gränserna för vilka sexleksaker ni kan använda. Så därför rekommenderar vi att ni tillsammans utforskar hela vårt utbud av sexleksaker och hitta nya spännande sätt att stimulera varandra.

 

Sexleksaker efter kroppsdel

Det finns sexleksaker anpassade för alla tänkbara erogena zoner och kroppsdelar. Nybörjare? Sexpert? Inga problem - vi har vuxenleksaker för alla lustar och behov. Här hittar du en liten lista med några få av alla typer av sexleksaker du hittar hos oss. Alla våra sexleksaker är designade för att förhöja din njutning och berika ditt sexliv! För att inspirera och uppmuntra dig att utforska olika erogena zoner har vi delat upp dem efter kroppsdel.

 

Sexleksaker för huvudet

Sexleksaker på huvudet? Ja, kanske inte den sortens sexleksaker du tänker på men lika spännande ändå:

Ögonbindlar

Binds över ögonen för att blockera synen. Dessa sexleksaker används för att öka andra sinnen och skapa en känsla av förväntan. Bra för sensorisk lek, BDSM och förspel.

Gagball

Denna vuxenleksak placeras i munnen för att begränsa tal. De används ofta i BDSM-lekar för att öka känslan av underkastelse. En grym vuxenleksak för maktlekar och rollspel.

 

Vuxenleksaker för bröstvårtorna

Brösten kan vara en oerhört erogen zon både för män och kvinnor. Några populära produkter för att stimulera bröstvårtorna är:

Bröstklämmor & Nippelsugare

Klämmor som sätts på bröstvårtorna för att skapa smärta och njutning genom tryck. De kan ibland justeras för olika trycknivåer. Ett grymt BDSM redskap!

Nippelsugare är en snarlik sexleksak som skapar vakuum kring bröstvårtorna och hjälper att öka blodflödet till dem. De fungerar utmärkt för att göra bröstvårtorna styva, göra dem känsligare och förbereda för hårdare nipple play.

 

Sextoys för penis

Självfallet finns det sexleksaker för att stimulera penis. Men det finns även grymma sexhjälpmedel för att ge hårdare stånd och för att orka längre i sängen. Låt oss ta en koll:

Penisringar

En penisring, även kallad pubisringar, bärs runt basen av penis eller runt penis och pung (så kallad pungring) för att fördröja orgasmen och förstärka erektionen. En grym sexleksak för män / penisbärare som vill hålla längre i sängen.

Penispumpar

Dessa sexleksaker är runda och genomskinliga rör som placeras över penis. Med en motor eller handpump kan man sedan pumpa ut luften. Vakuumet hjälper för att öka blodflödet till svällkropparna i penis och används för att behandla erektil dysfunktion, större penis, hårdare erektion och för ökad njutning!

Masturbatorer

Dessa vuxenleksaker simulerar vaginal, anal eller oral penetration, de allra flesta har vid något tillfällte hört talas om Fleshligt. Dessa sexleksaker är mjuka och har en texturerad insida vilken man kan penetrera och ger användaren känslan av verklig penetration.

Urethral Sounds

Stavar i metall eller silikon man för in i urinröret för stimulering eller s.k. sounding. Dessa används för att stimulera en ofta ignorerad men väldigt känslig erogen zon. De är grymma vuxenleksaker för de som söker djup och unik stimulering med inslag av kink.

 

För dem med vulva!

Vi har en mängd sexleksaker för att stimulera vulva, klitoris, ja allt! Varesig du föredrar vibration eller penetration finns det något här för dig:

Klitorisvibratorer

Små vibratorer tänkta för klitorisstimulering men fungerar även utmärkt för att stimulera bröstvårtor och penis. Dessa sexleksaker är bra för intensiv och direkt stimulering.

Dildos

Dessa sexleksaker är de mest välkända och används för penetration. De kommer i många former och storlekar och fungerar utmärkt för både solo- och partnerlekar.

G-punktsstimulatorer

Dessa sexleksaker är vibratorer eller dildos designade för att rikta in sig på G-punkten inuti vaginan. Bra för intensiva och djupa orgasmer.

Vulva Pumps

Skapar ett vakuum runt vulvan för att öka blodflödet och känsligheten. Bra för ökad njutning och en unik känsla vid stimulering.

 

Analleksaker för alla

Det bästa med analleksaker är att alla kan använda dem! Oavsett vilka genitalier du har kan du njuta av sexleksaker från en av våra bästsäljande kategorier:

Analkulor

Denna anala sexleksak består av en serie kulor. Man för in kulorna i anus och de kan sedan dras ut vid orgasm för intensifierade känslor. Analkulor finns i alla tänkbara storlekar vilket gör den till en bra sexleksak för nybörjare och erfarna användare.

Buttplugs

Klassiska sexleksaker som förs in för analtöjning och njutning. De kan bäras under långa perioder och är bra för att förbereda sig för anala lekar och som en extra stimulerande känsla under andra sexuella aktiviteter.

Analdildos

Dessa dildos är designade specifikt för anal användning, ofta med en bred bas för att se till att produkten inte åker upp. Bra för att utforska djupare anal stimulering.

 

Sexleksaker för flera kroppsdelar

Vissa sexleksaker går att använda på mer än ett sätt, här har vi valt ut några spännande favoriter:

Elektrosexenheter

Apparater som levererar elektriska impulser till huden för att stimulera nerverna. Sexleksaker för electrosex går ofta att använda på alla tänkbara erogena zoner. Det är en vuxenleksak för de som vill utforska nya sensationer och intensiv njutning.

Magic Wands

Kraftfulla vibratorer som kan användas på många delar av kroppen för att slappna av trötta muskler eller för erotisk stimulering. Dessa sexleksaker ger en djup och intensiv stimulering som fungerar utmärkt för både penis och vulva!

Sexmaskiner

Knullmaskiner erbjuder automatiserad penetration. Dessa sexleksaker är perfekta för dem som gillar långa stunder av intensiv penetration. Du fäster en strap-on dildo du gillar och väljer själv penetrationsdjupet och hastigheten!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen