Kondomer - Kondomer i olika storlekar och material

Kondomer är en preventivmetod som fungerar som en skyddande barriär. Kondomer är den enda typen av preventivmedel som både kan förhindra graviditet och skydda mot sexuellt överförbara infektioner under vaginal, anal och oralsex.

Det finns två typer av kondomer, den vanligaste är de yttre kondomerna som bärs på penis men det finns också kvinnliga kondomer som bärs inuti slidan.

I vårt sortiment av kondomer hittar du flera typer av spännande variationer såsom smaksatta kondomer och texturerade kondomer för extra njutning. Att hitta en kondom som passar ordentligt är viktigt för dess effektivitet men också för att minska obehag under penetration. En välpassande honom är säkrare och känns så mycket bättre för båda parterna!

Färg

Tillverkare

Material

Diameter kondom

Storlek

Vattentålig

Diameter

Längd

Visst kan det vara svårt och hitta den rätta kondomen? Därför erbjuder vi ett brett sortiment av kondomer i många olika storlekar, former, smaker och färger. Välj det som du tror är det bästa för dig, eller fråga oss om hjälp!

Vårt utbud består bara av bra kondomer för att ge dig en så härlig sexuell upplevelse som möjligt, antingen tillsammans med din partner eller på egen hand. Vi har både mindre förpackningar samt storpack med kondomer. 

Kondomer är ett säkert skydd och ett nödvändigt redskap för att förhindra spridning av könssjukdomar. Det är även ett säkert skydd mot en oönskad graviditet.

 

Kondomer till dina sexleksaker

Det är lätt och tänka att man inte behöver kondom när man använder sig av sexleksaker. Men om mer än en som ska använda sexleksakerna så kan kondom ge ett skydd mot oönskade infektioner. Därför är det bra att alltid ha en kondom redo när det är dags för en mysig stund i sängen.

Glöm inte heller bort att tvätta din sexleksak med jämna mellanrum för att undvika infektion och smitta. Hos oss finner du ett noga utvalt sortiment av leksaksrengöring för alla dina sexleksaker.

Köp dina kondomer på Vuxenkul.se - välj mellan standardkondomer, extra tunna kondomer eller hitta det som passar dig bland våra specialstorlekar.

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen