• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

KONDOMER

Visst kan det vara svårt och hitta den rätta kondomen? Därför erbjuder vi ett brett sortiment av kondomer i många olika storlekar, former, smaker och färger. Välj det som du tror är det bästa för dig, eller fråga oss om hjälp!

Vårt utbud består bara av bra kondomer för att ge dig en så härlig sexuell upplevelse som möjligt, antingen tillsammans med din partner eller på egen hand. Vi har både mindre förpackningar samt storpack med kondomer. 

Kondomer är ett säkert skydd och ett nödvändigt redskap för att förhindra spridning av könssjukdomar. Det är även ett säkert skydd mot en oönskad graviditet.

Kondomer till dina sexleksaker

Det är lätt och tänka att man inte behöver kondom när man använder sin sexleksak, men det kan snarare vara tvärtom! Särskilt om ni är mer än en som ska använda sexleksaken, då det finns risk för smitta om man först använder en sexleksak på en person, och sedan använder samma leksak utan att ha tvättat den på en annan person. Därför är det bra att alltid ha en kondom redo när det är dags för en mysig stund i sängen.

Glöm inte heller bort att tvätta din sexleksak med jämna mellanrum för att undvika infektion och smitta. Hos oss finner du ett noga utvalt sortiment av rengöring för alla dina sexleksaker.

Köp dina kondomer på Vuxenkul.se - välj mellan standardkondomer, extra tunna kondomer eller hitta det som passar dig bland våra specialstorlekar.

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Diameter kondom

Storlek

Vattentålig

Diameter

Längd

Produkten har blivit tillagd i varukorgen