Sexdockor - Uppblåsbara och realistiska sex dolls

Några av de första sexdockorna skapades av sjömän på 1500-talet gjorda av sytt tyg eller gamla kläder. Idag har många överträffat de uppblåsbara modellerna som vi har lärt känna. Dagens sexdocka i mjuka livsliknande material är perfekta för den hyperrealistiska onani-stunden. Hitta din nya sexdocka på Vuxenkul idag!

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Diameter kondom

Vattentålig

Vibration

Öppning

Djup

Diameter

Längd

Batterityp

Visar 36 av 120 produkter

Sexdocka

Är du på jakt efter en "partner" att njuta en härlig kväll med? Hos oss ger vi dig möjligheten att välja vilken partner du vill. Sexdockor är till för att tillfredsställa dina behov. Här på Vuxenkul kan du köpa sexdockor i alla olika former. Upplåsbara eller sexdockor som är verklighetstrogna. Det som är extra positivt med en sexdocka är att den alltid finns tillhands - när och vart du vill. Sexdockor tillverkas av olika material. De flesta sexdockor är tillverkade av TPE/TPR - ett verklighetstroget material med en känsla av "the real thing".

Vi erbjuder ett stort sortiment av sexdockor. Upplåsbara sexdockor och mer verklighetstrogna sexdockor.

Behöver du hjälp med att hitta den rätta dockan för just dig. Tveka inte på att ta kontakt med oss så hjälper vi mer än gärna till. Vi finns här för dig! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen