Stor dildo - Grova dildos och monsterdildos

Letar du efter en stor dildo som skönt fyller hela dig? Här hittar du en salig blandning av stora kraftpaket. Allt från stora svarta dildos, till stora och långa analormar. Njut av din stora dildo i ensamhet, eller låt din partner använda den på dig. Kom ihåg att använda rikligt med glidmedel tillsammans med din stora dildo. 

Färg

Effekt

Tillverkare

Volym

Material

Vattentålig

Vibration

Diameter

Längd

Hur får jag in en stor dildo?

Tanken av att fylla vaginan eller analen med en riktigt stor penis är populär. Stora dildos tar din dröm till nästa nivå. Storleken på stora dildos är ofta mycket större än vad en mänsklig penis kan bli. Hur gör man då för att klara av en så stor dildo?

Förberedelse! När du ska ha sex med en stor dildo är det viktigt att alltid värma upp med glidmedel. Oavsett om det är analen eller vaginan. Du kan värma upp med fingrar, tunga eller med mindre sexleksaker. Ett användbart knep är att vidga vaginan eller analen med en stretchare eller en upplåsbar sexleksak. På så sätt kan du långsamt med säkert stretcha ditt hål och musklerna runtomkring. 

Det är viktigt att vara försiktig och ta det långsamt. Att stressa och pressa in en stor dildo är farligt och kan leda till sprickor och bristningar. 

Avänd alltid rikligt med glidmedel tillsammans med dina stora dildos. Detta minskar friktionen och gör att dildon glider problemfritt.

Handla din stora dildo hos Vuxenkul

Vuxenkul erbjuder dig ett brett sortiment av stora dildos av hög kvalité. Vi har långa och mjuka dildos som följsamt formar sig efter dina tarmar. Vi har större dildos från kända varumärken så som American bombshell och King Cock. Upptäck vårt underbar sortiment av stora dildos.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen