• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Glidmedel

Glidmedel för bättre sex

Glidmedel gör sexet skönare, speciellt tillsammans med sexleksaker. Det finns många olika glidmedel och nedan listar vi hela vårt sortiment. Om du letar efter specifika glidmedel har vi följande underkategorier: Vattenbaserat glidmedel, silikonbaserat glidmedel, smaksatta glidmedel och fisting & analglidmedel. Alla olika glidmedel har sina egna fördellar. Till exempel bör du endast använda vattenbaserat glidmedel till sexleksaker, medan du med fördel använder silikonbaserat glidmedel vid vanligt sex då glidförmågan är mycket bättre.

Effekt

Tillverkare

Volym

Smak

Vattentålig

Varför ska jag använda glidmedel? 

För att du och din partner ska få njuta av varandra behöver man ibland använda sig av vissa hjälpmedel för att upplevelsen tillsammans ska bli så attraktiv och bra som möjligt. Det finns många olika typ av produkter man kan använda sig av för att få ut det allra bästa av varandra. Glidmedel är till för att använda vid sex med någon eller när du onanerar, just för att det ska bli skönare och för att det ska bli bättre glid. Man kan använda glidmedel tillsammans med preventivmedel som te.x kondomer. Även kvinnor som använder tampong kan använda glidmedel för lättare införing. 

Kan jag använda glidmedel till sexleksaker?

Vid användning av sexleksaker är det många som använder glidmedel för att föra sexleksaker fram och tillbaka över klitoris, till anallekar eller vaginal penetration. Det finns olika typer av glidmedel, antigen är det vattenbaserat, silikonbaserat eller hybrid. 

Vattenbaserat glidmedel

Vi rekommenderar att du använder vattenbaserat glidmedel om du ska använda dig av sexleksaker men det passar även till det allra mesta. Vattenbaserat glidmedel är även bra att använda i början av samlag med en kvinna innan hennes naturliga vätska börjar produceras.  

Silikonbaserat glidmedel

En fantastisk produkt med bra glidförmåga. Man behöver inte använda mycket för att få önskad effekt. Går utmärkt att använda till massage och intima lekar. Dock kan silikonbaserat glidmedel slita på sexleksaker och det är aningen svårare att tvätta bort. Många föredrar ändå silikonbaserat glidmedel då glidförmågan är oövervinnlig.

Hybrid glidmedel

Fungerar perfekt till både sex och till massage. Det är en blanding av vattenbaserat och silikonbaserat. Ibland innehåller den även olika vegetabiliska oljor. 

Vilket är det bästa glidmedlet?

Det gäller att man hittar rätt glidmedel som ni trivs med beroende på vad för typ av effekt man vill ha ut av det. Vi på Vuxenkul är experter inom allt som handlar om sex och dess njutning. Har ni några frågor om något specifik produkt så är det bara till att ta kontakt med oss. Vi hjälper gärna till så att du ska bli nöjd med just din produkt.

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen