• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

GLIDMEDEL

Effekt

Tillverkare

Volym

Smak

Vattentålig

Öppning

Med hjälp av rätt glidmedel får ni en bättre sexupplevelse. För att du och din partner ska få njuta av varandra behöver man ibland använda sig av vissa hjälpmedel för att upplevelsen tillsammans ska bli så attraktiv och bra som möjligt. Det finns många olika typ av produkter man kan använda sig av för att få ut det allra bästa av varandra. 

Glidmedel är till för att använda vid sex med någon eller när du onanerar, just för att det ska bli skönare och för att det ska bli bättre glid. Man kan använda glidmedel tillsammans med preventivmedel som te.x kondomer. Även kvinnor som använder tampong kan använda glidmedel för lättare införing. 

Vid användning av sexleksaker är det många som använder det för att föra sexleksaker fram och tillbaka över klitoris. Det finns olika typer av glidmedel, antigen är det vattenbaserat, silikonbaserat eller hybrid. 

Vattenbaserat - Vi rekommenderar att du använder vattenbaserat glidmedel om du ska använda dig av sexleksaker men det passar även till det allra mesta. Vattenbaserat glidmedel är även bra att använda i början av samlag med en kvinna innan hennes naturliga vätska börjar produceras.  

Silikonbaserat - En fantastisk produkt med bra glidförmåga. Man behöver inte använda mycket för att få önskad effekt. Går utmärkt att använda till massage. 

Hybrid - Fungerar perfekt till både sex och till massage. 

Det gäller att man hittar rätt glidmedel som ni trivs med beroende på vad för typ av effekt man vill ha ut av det. Vi på Vuxenkul är experter inom allt som handlar om sex och dess njutning. Har ni några frågor om något specifik produkt så är det bara till att ta kontakt med oss. Vi hjälper gärna till så att du ska bli nöjd med just din produkt.

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen