• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Vattenbaserat glidmedel

Effekt

Tillverkare

Volym

Smak

Är du på jakt efter ett glidmedel som passar för allt? Då har du kommit helt rätt! Att hitta rätt glidmedel som passar alla kan ibland vara väldigt svårt. Det gäller att hitta ett som passar både dig och din partner. I vissa fall är det lätt att en av er kanske inte trivs med glidmedlet ni valt. Då är det perfekt med ett som passar för allt och alla. 

Vi på Vuxenkul rekommenderar start vattenbaserat glidmedel om ni te.x ska använda er av olika sexleksaker (främst leksaker som är tillverkade av silikon). Vattenbaserat glidmedel sliter inte på leksaken vilket gör att leksakens yta håller sig slät och fin under en längre tid. Vattenbaserat glidmedel är även utmärkt att använda i början av ett samlag med en kvinna innan hennes naturliga vätska börjar produceras. 

Vattenbaserat glidmedel har en tendens till att försvinna efter en liten stund därav är det extra viktigt att man fyller på lite då och då för att inte få en torr känsla. 

Vi på vuxenkul har ett stort sortiment av olika vattenbaserade glidmedel till ett mycket bra pris. Det behöver inte vara så dyrt utan är man ute efter ett billigare alternativ till glidmedel så är vattenbaserad ett mycket bra val. Vi har produkter från alla typer av olika märken, ett väldigt känt som många känner till är Durex som där finns många olika typer av med många olika dofter som luktar gott för att få en bättre sexupplevelse. Vi har även en hel del produkter från märket Pjur som är ett lite dyrare alternativ. 

Behöver ni hjälp med att välja rätt produkt så tveka inte på att ta kontakt med oss, vi hjälper gärna till. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen