Sexmöbler & Sexgungor - Köp en sexgunga idag!

Är sex i sängen lite för mycket vardag? Vare sig du är ute efter en kudde för att hitta rätt position för djupare penetrationer, en strippstolpe för en seduktiv dans, eller en sexgunga för heta sexsessioner så har Vuxenkul sexmöbler för alla situationer.

Färg

Tillverkare

Smak

Material

Vattentålig

Vibration

Djup

Diameter

Längd

Batterityp

Soffan å sängen börjar bli rätt tråkiga platser för sex inte sant? Köksbordet å duschen likaså. Var fan ska man knulla då? 

Vi på Vuxenkul har svaret i och med denna härliga kategori som erbjuder sexiga lösningar för roligare sex. Nämligen Sexmöbler & Sexgungor. Det är sexleksaker men i större format,.

SEXGUNGOR

Ja, det är nog på tiden att du införskaffar en sexgunga för att verkligen svinga liv i sexlivet. Du fäster dem lätt i taket och sen kan du gunga på för kung och fosterland. Det roliga med sexgungorna är att de möjliggör så många olika ställningar för dig och din partner. Tungt blir det inte heller eftersom gungan håller upp tyngden. Med en gunga kan du puttas fram och tillbaka på en kuk och vältras i njutningens ångor.

Eller fäst en stång i vardagsrumstaket och ta en liten svängom på den! 

STRIPPSTÅNG/POLE

Är ett fantastiskt redskap för att dansa eller åma sig på. Du kan faktiskt fästa den varsomhelst och göra om rummet till en levande sexkammare. Passar särskilt bra framför sängen eller soffan när du vill ge din partner en ordentlig live-show som kallas duga. Den är ju även perfekt för träning då du kan använda den för situps och alla annat möjligt.

Annars kan du ju studsa upp och ner på en sexig:

PILATESBOLL

Som har en vibrerade dildo fäst i toppen, eller sätt dig på en skön rimmingstol och för lite sallad tossing. Undersköna ergonomiska liggkuddar finner du också, mycket populära är de bland vår kundkrets. Vi på Vuxenkul vurmar för dig och unnar dig allt det bästa! Därför har vi tagit fram detta fina sortiment av sexmöbler och sexgungor.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen