• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Latex & Fetishkläder

Dessa sexiga underkläder är snäppet hetare! Latex är ett gummimaterial som används för många olika ändamål men inom sexindustrin så är kläder tillverkade av just latex en fetisch som många har. För vissa personer kan blotta synen eller beröringen av latex ge en kraftig orgasm. I princip alla typer av klädesplagg som existerar finns även i latexvariant och utöver det så finns det många spännande och innovativa designer som kan dig ett ögonblickligt kåtslag. Kika igenom vårat brokiga fina utbud av latex- och fetischkläder.  

Färg

Tillverkare

Material

Storlek

Fetishkläder för henne

När man tänker på fetishkläder för henne så dyker nog ett par svarta lårhöga latexstrumpor upp som första tanke i de flestas hjärnor. Svart är också den färg som oftast förknippas med just latexkläder, men kläder gjorda av latex finns i fler färger där svart helt klart är dominerande följt av färgen röd. Men även latexkläder i lila och gult syns här och där.

 

Fetishkläder för honom

För killar så är färgen svart på latexkläder ännu mer dominerande än vad svart är när det kommer till latexkläder för kvinnor.

För män så finns det fetishkläder i alla dess former kepsar, linnen, t-shirts, kalsonger och byxor

 

 

Fetishkläder unisex

​​När det kommer till fetishkläder som passar båda könen så är nog det första man tänker på en svart huva med hål för ögon och mun, en latexmask rätt och slätt. Tänk dig en balaklava fast i latex. Eller som en del säger rånarluva.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen