• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Prostatastimulatorer

De ergonomiska prostatastimulatorerna har blivit en av de populäraste analleksakerna för  att stimulera prostatan av en enkel anledning - Prostatavibratorer ger dig starkare och hårdare orgasmer! Frigör en prostatsorgasm med de djupa vibrationerna och stimulerande rörelserna från din nästa analleksak. Hitta din perfekta passform och funktion på Vuxenkul idag!

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Vattentålig

Vibration

Diameter

Längd

Batterityp

Prostastastimulatorer tar mannens sexliv till en helt ny nivå. Män har sin prostata, som kan jämföras med kvinnans G-punkt, i analen. Vid stimulering av prostatan kan mannen åstadkomma oförglämliga orgasmer som skiljer sig kraftigt från en "vanlig" orgasm. Därför har vi ett stort utbud av ergonomiska sexleksaker som är designade för att ge mannen en annorlunda njutning och orgasm. Annorlunda men ack så underbar. Var inte rädd att testa något nytt, du kommer inte att ångra dig.

Visste du att mannen kan ejakulera via endast prostatamassage? Med vibrationer och roterande rörelser kan prostatastimulatorer hjälpa dig till en annan typ av klimax som alla bör uppleva!

Denna produkt kan även användas under sexuella aktiviteter med din partner. Se inte stimulatorn som en rival utan mer som ett hjälpmedel som kommer att ge er båda en fördel i sängen, oavsett om den används på dig eller din partner.

Våra prostatastimulatorer är alltid av högsta kvalitet samt gjorda av människovänliga material som är sköna att använda. Våra prostatastimulationer är vattentäta och går enkelt att rengöra med vatten och tvål.

Våra prostatastimulatorer har även flera olika inställningar där du själv väljer vilken vibrationseffekt du vill ha. Det är enkelt att ändra, enbart ett knapptryck. För en otimal upplevelse kan det vara en god idé att använda rikligt med glidmedel för att underlätta penetrationen samt göra det skönare för dig under användning.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen