• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Rabbits

Färg

Effekt

Tillverkare

Volym

Material

Vattentålig

Vibration

Funktioner

Diameter

Längd

Batterityp

Rabbits är en oerhört populär sexleksak för kvinnor. Hemligheten bakom denna magiska apparat är att den, tillskillnad från en vanlig vibrator, stimulerar både klitoris och vaginan samtidigt. Det unika med rabbits är att många är utrustade med ett kullager som tillåter leksaken att rotera inuti dig - häftigt va? På så sätt stimuleras G-punkten likt vanlig penetration. Vi har ett stort sortiment av Rabbits för dig och dina behov. En apparat som ger allt helt enkelt. Med hjälp av denna kommer du kunna få fantastiska orgasmer, någon du kanske inte upplevt tidigare! 

Rabbits har ofta flera olika funktionaliteter och är den sexleksaken som kan stimulera på flest olika sätt. Den kan gå in och ut, den kan rotera, vibrera och pulsera. På kontrollpanelen kan du själv skapa ditt favoritmönster och din favoritkombination. Du kan alltså ha flera inställningar på samtidigt. Faktum är att rabbits är en av de första sexleksakerna som slog igenom när sexhjälpmedel kom till marknaden. 

Behöver du hjälp med att hitta rätt Rabbit för dig, hör gärna av dig till oss så hjälper vi mer än gärna till. Vi har många års erfarenhet av sexleksaker och vi vet att det ibland kan vara svårt att hitta rätt som ska tillfredsställa dina behov. Varmt välkomna till oss!

Produkten har blivit tillagd i varukorgen