• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Analleksaker XL

I vårt sortiment av extra stora analleksaker hittar du leksaker från den stora ligan för den som vill bli ordentligt fylld. Vare sig du lustar efter en gigantisk kuk, en flaska eller extra stora och djupa analkulor så hittar du enkelt något som fyller dina lustar - och dig för den delen! 

Tänk på att använda rikligt med glidmedel under anal penetration, för dessa extra stora analleksaker rekommenderar vi glidmedel från vårt sortiment för fisting & analsex.

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Storlek

Vattentålig

Vibration

Djup

Diameter

Längd

Batterityp

Visar 36 av 66 produkter

Analleksaker XL är leksaker för den erfarna och upptäckande analälskaren. De är för dig som inte nöjer dig med det vanliga utan vill testa dina gränser och maximera dina upptäckter. Vi, som tur är, har ett stort utbud av stora analleksaker XL som garanterat kommer utmana den mest erfarna. Detta är alltså något vi inte rekommenderar för en nybörjare.

XL modellerna finns i diverse former och storlekar, lång och bred, räfflade och släta, för att du ska få möta ditt maximum. Det är alltid viktigt att du förbereder dig under en längre tid för att ditt rektum ska vara förberedd på storleken, annars kan komplikationer uppstå.

Våra analleksaker XL finns i olika material och det är endast du som kan veta vad som kommer fungera bäst för dig.

Det är också mycket viktigt att använda sig av rikligt med glidmedel för att underlätta penetrering, detta främst för att storleken är så pass påtaglig att det kan ske skador hos användaren om det inte görs på rätt sätt.

Förstå oss rätt. Analleksaker XL är inte direkt farofyllda utan kräver en viss kompetens och vana innan du behärskar leksaken till fullo. När du känner dig tillfreds med storleken och utformningen kommer du inte ångra ditt köp. Storleken har stor betydelse och kan i många fall öka njutningen hos användaren.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen