• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Analt

Färg

Effekt

Tillverkare

Volym

Smak

Material

Storlek

Vattentålig

Vibration

Strap-on Typ

Diameter Penisring

Öppning

Djup

Diameter

Längd

Batterityp

På vuxenkul.se har vi ett brett sortiment av analleksaker där du garanterat kommer hitta något som passar dig.

Är du oerfaren och nybörjare inom analt kan du med fördel börja med lite mindre modeller som är kortare och ofta glattare än de större, vilket kan kännas mindre kraftigt. Välj gärna en vibrerande sexleksak för avslappningens skull. För dig som är mer erfaren kan du med fördel välja en större modell med eller utan vibration för ökad stimulans och njutning.

För män så finns det andra förutsättningar inom analt eftersom de har g-punkten i analen. De kan nå ett helt nytt klimax som känns helt annorlunda från en vanlig orgasm. Modellmässigt är därför vissa analleksaker ergonomiskt utformade efter att tillfredställa mannens G-punkt till fullo. Det ser du ofta på den krökta framdelen av analleksaken. Vibrationer är också underbart vid stimulering av G-punkten analt.

Viktigt att komma ihåg när man använder anala produkter är att köpa med ett bra glidmedel då man baktill inte producerar någon naturlig lubrikation. Använd därför hellre rikligt med glidmedel än för lite och lyssna på kroppens signaler. Trots allt är säkerheten en viktigt faktor att ta hänsyn till.

Har du hittat en intressant sexleksak som verkar passa dina behov så kommer du med största sannolikhet uppleva något utöver det vanliga. Den anala kategorin kan vid första inblick verka skrämmande men är verkligen värd att våga testa.

Populära produkter i underkategorierna

Produkten har blivit tillagd i varukorgen