• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Analt

Med vår stimulerande kollektion av sexleksaker kan du ta ditt sexliv till en ny nivå, vare sig du leker själv eller med en partner! Här hittar du allt du kan tänka dig för anal stimulering. Sök gom vår samling av butt plugs, analvibratorer, analkulor och extra stora analleksaker och mycket mer. Alla i en stor variation av former, material och funktioner. Vare sig du är nybörjare eller expert på anala lekar så hittar du här den perfekta sexleksaken för dina anala lustar.

Oavsett om du föredrar en härligt mjuk eller intensiv anal stimulering hittar du den perfekta anala sexleksaken på Vuxenkul!

Färg

Effekt

Tillverkare

Volym

Smak

Material

Storlek

Vattentålig

Vibration

Diameter Penisring

Öppning

Djup

Diameter

Längd

Batterityp

Visar 36 av 203 produkter

På vuxenkul.se har vi ett brett sortiment av analleksaker där du garanterat kommer hitta något som passar dig.

Är du oerfaren och nybörjare inom analt kan du med fördel börja med lite mindre modeller som är kortare och ofta glattare än de större, vilket kan kännas mindre kraftigt. Välj gärna en vibrerande sexleksak för avslappningens skull. För dig som är mer erfaren kan du med fördel välja en större modell med eller utan vibration för ökad stimulans och njutning.

För män så finns det andra förutsättningar inom analt eftersom de har g-punkten i analen. De kan nå ett helt nytt klimax som känns helt annorlunda från en vanlig orgasm. Modellmässigt är därför vissa analleksaker ergonomiskt utformade efter att tillfredställa mannens G-punkt till fullo. Det ser du ofta på den krökta framdelen av analleksaken. Vibrationer är också underbart vid stimulering av G-punkten analt.

Viktigt att komma ihåg när man använder anala produkter är att köpa med ett bra glidmedel då man baktill inte producerar någon naturlig lubrikation. Använd därför hellre rikligt med glidmedel än för lite och lyssna på kroppens signaler. Trots allt är säkerheten en viktigt faktor att ta hänsyn till.

Har du hittat en intressant sexleksak som verkar passa dina behov så kommer du med största sannolikhet uppleva något utöver det vanliga. Den anala kategorin kan vid första inblick verka skrämmande men är verkligen värd att våga testa.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen