• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Bojor & Fängsel

Färg

Tillverkare

Material

Storlek

Vattentålig

Vibration

Diameter

Längd

Drömmer du som många andra att bli fängslad med handbojor? Eller vill du fängsla din partner med handfängsel och låta din fantasi förföra hen med lustfyllda lekar?

Med handbojor kan ditt dirty mind bli verklighet. Att skämmas över att gilla undergivenhet är ett fenomen som tyvärr är väldigt vanligt. Att vara undergiven och förlora kontrollen kan vara befriande och upphetsande, till den nivån att dina andra sinnen och känslor blir ännu starkare. Om man dessutom parar ihop sina handbojor med en ögonbindel kommer ni uppnå nya nivåer av klimax.

Handbojor och handfängsel är billiga och diskreta produkter som kan ge er en ny krydda till ert sexliv. De finns i många olika varianter och modeller. Egentligen är inte några bättre än andra utan vissa tilltalar bara mer. Det gäller att prova sig fram och hitta sin favorit.

Vi har diverse modeller av handbojor och handfängsel med olika material och funktion. Det är individuellt vilket material man föredrar. Vi har modeller i plast, metall, läder och i mer komfortabla alternativ.

Alla våra modeller är hygieniska och lätta att tvätta. Priset varierar främst utifrån material. Samtliga modeller av handbojor och handfängsel är justerbara för bästa passform. Oavsett om du är  erfaren eller nybörjare  så kommer du garanterat att älska dessa produkter.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen