• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Ögonbindlar & Huvor

Färg

Effekt

Tillverkare

Material

Storlek

Vattentålig

Diameter

Längd

Erotiska ögonbindlar är en bindel som du träder över ditt huvud och ögon för att på så sätt förlora synen. Ögonbindlar möjliggör en rad roliga aktiviteter i sängkammaren tillsammans med din partner. När du förlorar synen förstärker du naturligt dina andra sinnen, vilket betyder att varenda beröring blir väldigt mycket mer påtaglig än när du tittar. Du har ingen kontroll över vad som närmar sig eller när något rör vid din kropp utan det är din partner som har full kontroll.

Upplev erotiken med att bli helt vilse i sensation med hjälp av en ögonbindel som är ett så enkelt och effektivt sätt för att experimentera i sängen med underkastelse och sensoriska spel utan någon fysisk bondage. 

För den lite mer dirty erbjuder vi huvor. Här täcker man alltså hela huvudet och detta är mer vanligt vid bdsm och bondagelekar. På vuxenkul.se hittar du ett brett sortiment av ögonbindlar och huvor. Vi erbjuder ögonbindlar i flera olika material, utformanden och färger. Vi har något för alla som vill testa ögonbindel i sängen för första gången och även för dig som vet vad du vill ha. Bläddra bland vårt sortiment och hitta vad du tycker om. När du beställer hos oss behöver du aldrig oroa dig över leveransen, den sker alltid diskret och du betalar tryggt och säkert via Klarna eller direkt med kortbetalning. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen