• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Piskor & Fjädrar

Färg

Effekt

Tillverkare

Volym

Material

Diameter

Längd

Vi är många som är lite dirty och gillar spanking. Visserligen fungerar det alldeles utmärkt att spanka någon med handen, men om man adderar en piska når lekarna och den sexuella relationen till en helt ny nivå. Vi har piskor och fjädrar för just dig som är dominant eller undergiven och som vill vidga sina vyer i sängen tillsammans med en partner.

Vill du kittla eller smeka huden för att ge en sensuell förnimmelse? Är ni inte ute efter en piska utan istället vill njuta av en fjäder i ert förspel och höja den erotiska stämningen har vi självklart detta i olika utföranden. Eller varför inte mjukstarta med fjädrar för att sedan dra fram piskan vid hårdare lekar?  Då ska du definitivt införskaffa dig en fjäder eller piska för att utforska dina fantasier. Låt fjädrarna hänföra och ge en lätt kittling tills man inte kan fokusera på någonting annat.. Smek lätt med piskan längs med kroppen och snärta sedan till för att ge det där extra pirret av lust. 

Det är helt upp till er! Vi ser endast till att ni får det ni behöver. Det är bara er fantasi som sätter era gränser. På vuxenkul.se hittar du ett brett sortiment av piskor och fjädrar för alla olika ändamål och typer av sexuella aktiviteter du och din sexparter ska utforska. Vi har piskor, fjädrar och paddlar i många olika former och färger - just för att det ska passa perfekt för alla möjliga olika scenarion i ert sexliv. 

Välkommen att handla piskor och fjädrar online på vuxenkul.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen