klarna och swish

Varukorg

Bodycontact

När man jobbar i sexbutik träffar man alltid på spännande personer som gärna delar med sig av det ena och det andra. När jag var 19 år och nyanställd på Vuxenkul fick jag ofta höra bokstavskombinationen "BC" bland kollegor och kunder. Jag reflekterade inte mer över det utan låtsades förstå precis vad de menade. Efter att upprepade gånger vara vilsen i konversationer med mina kollegor var jag tvungen att googla den omtalade förkortningen. Tyvärr var det inte google som satt på svaret denna gång. Det var först i en interaktion med en kund som jag tog mig modet och frågade vad BC stod för. "Bodycontact" svarar personen. Direkt satte jag mig vid telefonen igen för att söka upp ordet. "Bodycontact är en seriös kontaktförmedling för sexkontakter som är helt gratis". Spännande tänkte jag.

Bodycontact var alltså en hemsida för personer att lägga ut seriösa kontaktannonser och träffa likasinnade människor att ha sex med. Först nu, 4 år senare, som 23 åring har jag skaffat mig ett konto för att utforska den kittlande och pirriga bodycontact-världen. Nedan kan du läsa om min upplevelse om forumet och vad jag tycker om de sexmötena som jag haft hittills. 

 

Bli medlem och logga in på Bodycontact

I detta inlägg kommer jag recensera alla aspekter med Bodycontact - från start till mål. Även om du inte måste skaffa ett inlogg för att se kontaktannonser är det ett krav om man vill chatta och bestämma träff med andra användare. Man kan nästan tro att man klivit in i en tidsmaskin när man kommer in på hemsidan.-designen är rent ut sagt uråldrig. En Gen-Z som mig själv gillar att se när hemsidor ändå försöker anstränga sig. Här känns det mer som att utvecklingen går bakåt. Dock är det enkelt att navigera sig, och det är väl det viktiga?

När jag skaffade bodycontact var det gratis. Numera måste du verifiera ditt konto genom att betala en startsumma på minst 10 kr som även ger dig ett plus-medlemskap i 10 dagar. Hur man kan påstå att ett medlemskap är gratis med dessa kraven är såklart oförståeligt. Betalningen gör du via ett sms som adderas på din telefonräkning. Se till att inte välja företagsnumret. Då kan du få problem på arbetsplatsen...

 

bodycontact bli medlem

 

... hur som helst gick det smidigt  att skaffa konto, inga konstigheter. När du väl har åtkomst till din användare kan du själv anpassa informationen och fylla i personliga egenskaper. Ögonfärg, etnicitet, kroppstyp, snopp- och bröststorlek, sexuell läggning med flera. Vidare kan du utveckla och beskriva hur du är som person, hur du ser ut, samt vad du söker på bodycontact. Själv har jag beskrivit mig som en välvårdad och utåtriktad person som letar efter någon som vill ha sex utomhus. I quess that's my kink? Inte kunde jag i min vildaste fantasi tro att det fanns så många som älskar att ha sex utomhus. Den pirrande känslan av att någon kanske tittar på. Oslagbart.

Jag märkte att en väldetaljerad profil med tydlig information gav mig betydligt mer träffar och svar. Det säger sig självt att en profil med bilder och väldetaljerade uppgifter får mer interaktioner än någon som är helt diskret. Jag själv tenderar att inte svara folk utan bild. Tips från coachen - ha inte nakenbilder som visar ansiktet. Man vet aldrig vem som får tag i dina bilder. Men spendera gärna extra energi på din profil om du är seriös med ditt sexträffande.

 

Bodycontact och kontaktannonser

Jag måste ge en eloge till bodycontact och deras välsorterade kategorier. Det finns en uppsjö av olika kategorier som är inkluderande och lätta att använda. När du skapar en kontaktannons, eller söker efter annonser, kan du filtrera via 26 kategorier. Allt från "kille söker tjej" till "dogging" och "brevvänner". Självklart kan du även filtrera på plats. Där är det dock begränsat till län, och går alltså inte att filtrera per stad, vilket är lite tidskrävande enligt mig. För att göra det enklare för mig som bor i en halvstor stad i västra götaland hade jag önskat att man kunde välja städer också. Med tanke på den extremt gamla designen tror jag inte att detta är en funktion som tillkommer inom en snar framtid heller. 

Att skapa en kontaktannons var som ett självspelande piano. De ser tydligt vad som skall fyllas i och du får även tips på hur du gör din annons så attraktiv som möjligt bland andra användare. Var tydlig med vad du söker i din annons för att minska risken att få svar från användare som inte matchar dina krav. Tyvärr kommer man ändock alltid få svar av folk som bortser från dina önskemål. Även på en kontaktsida som bodycontact har folk svårt med självdisciplin. Där kommer blockeringsfunktionen väl till hands. Du kan se hur många du har blockerat, samt hur många som har blockerat ditt konto. Är det pinsamt att man tar det personligt när man ser att 9 personer har blockerat en? Vad har jag gjort för fel som orsakat att nio personer BLOCKERAT mig? Only god knows...

 

bodycontact kontaktannonser

 

Ta (body)kontakt med folk du gillar

Förutom att lägga ut egna kontaktannonser är det alltid spännande att scrolla bland andras annonser. Min personliga favoritkategori är "dogging". För er som är obekanta med begreppet så innefattar det egentligen allt sex utomhus där du riskerar att bli påkommen. I detta fallet är det en förhoppning att andra antingen ansluter sig till sexet, eller iaktar på avstånd och tillfredsställer sig själva. Det kan ske med en öppen bildörr på en parkering, på kipporna nära en strand eller mitt i skogen. Det smidiga med bodycontact är att du själv bestämmer vart du ska vara. I många fall när man försöker sig på en spontan doggingupplevelse kan du bli besviken då ingen dyker upp. Men via bodycontact är det nästan garanterat någon som dyker upp. 

Utöver dogging är kille söker kille den kategorin där det publiceras flest kontaktannonser. Det verkar som att bodycontact är en oerhört populär kontaktsida bland homosexuella och män rent generellt. Majoriteten av användarna på bodycontact verkar vara just män. När man scrollar bland kontaktannonserna kan man se hur många svar samt visningar en annons har fått. Det är tydligt hur mycket mer populära en annons skriven av en kvinna eller ett par är, i jämförelse med dem som läggs ut av singelkillar. Det verkar inte finnas brist på sexträffar om man är en kvinna med stort sexdriv. Det kan vi slå fast. 

 

Min första sexträff på bodycontact

När jag la ut min första annons pirrade det i hela kroppen. Jag kände mig nervös och lite busig. Som 19 åring trodde jag aldrig att jag som 23 åring skulle lägga ut en kontaktannons för att gå på sexträffar. Jag antar att omgivningen har stor påverkan på våra beslut. I vilket fall är det bara positiva känslor som sprudlar genom kroppen när jag får mitt första svar, av en person som jag dessutom tyckte var extremt het. Hen passade precis in på det jag sökte och vi bestämde oss för att redan nästa dag träffas för att ha sex i skogen nära ett villaområde i Partille. Det var en varm sommarkväll 2021. Kanske slarvigt att trotsa restriktionerna en tid som denna, men jag var så kåt? Restriktionerna var mitt minsta bekymmer när jag såg hur hans svarta BMW gled in på parkeringen. Det var dags. Min puls höjdes, jag kände mig galet kåt och tog en sista titt i selfiekameran. Jag var snygg. Iklädd min somrigaste favoritoutfit doftandes av Versace. Inget kunde gå fel. Eller?Vi gick inte jättelångt från parkeringen innan vi som magneter drogs mot varandra och började kyssas. De verkade som att ingen av oss ville slösa tid på att småprata. Det var en relativt öppen plats och vi hamnade tillsammans i ett buskage med stor risk att bli påkomna om någon strosade på stigen intill. Där hade vi fantastiskt sex när en man i 40 årsåldern plötsligt gick förbi.Vi möter hans blick.. Man såg att han försökte slita blicken från oss, som att han hade sett något han inte borde. Då stönade jag högre vilket åter väckte hans uppmärksamhet.

bodycontact första kontaktannons

Vi möter hans blick en sista gång innan han försvinner på stigen bakom buskaget. Min kåthet nådde en nivå jag aldrig tidigare upplevt. Vi bytte ställning till doggystyle. Ljudet från när våra kroppar mötte varandra vid varje juck eskalerade och blev allt högre och högre. Nu gick det inte att gå förbi utan att höra oss. Tillbaka kom mannen från tidigare. Utan att säga ett ord började han ta på sig själv. En normalbyggd, skäggig brunett med ett rejält paket. Han kliver närmare och närmare. Jag vet vad som väntar. Jag öppnar munnen och suger hans hårda kuk. Den hade ett stort ollon och vara ganska svår att tillfredsställa i positionen vi befann oss i. Dock verkade han inte klaga. Bara någon minut efter att han fört in sin kuk i min mun drar han ut den och sprutar över mitt dekolletage.

Min första sexträff på bodycontact var lyckad. Inget gick fel. Min första kontaktannons av många detta året. 

 

Är det värt att vara plusmedlem på Bodycontact?

Som på de flesta vuxensidor idag har du alternativet att betala extra för att få tillgång till ytterligare funktioner. Detta kallas plusmedlemskap. Innan du betalar för ett plusmedlemskap på bodycontact får du en tydlig överblick över vilka funktioner du får tillgång till. Du får möjligheten att filtrera användare på ett mer detaljerat och pricksäkert sätt. Du kan ladda upp fler bilder och se de 100 senaste användarna som besökt din profil istället för de tio senaste som ett kostnadsfritt medlemskap ger dig. Vidare låser du upp möjligheten att flirta med andra plusmedlemmar. Det sistnämnda är en totalt meningslös funktion om du frågar mig. Jag tycker att plusmedlemskapet medför ett smidigare användande, enbart för att man kan filtrera användare bättre. Ett medlemskap är inget jag betalar årligen. De månaderna jag känner för att vara mer aktiv på bodycontact är också då jag betalar för plusmedlemskap. Du väljer själv hur många dagar du vill vara plusmedlem och betalar en summa därefter. Dessutom är bodycontacts prislista totalt katastrofal. Det blir inte billigare för att du väljer fler dagar. 10 dagars medlemskap som är deras kortaste abonnemang, är även deras billigaste. I vanliga fall antar man att man får ett bättre pris desto längre man binder upp sig. Inte på Bodycontact. Frågar ni mig finns det ingen anledning att betala för något annat än 10-dagars medlemskap.

bodycontact medlem

 

Är bodycontact det bästa alternativet?

Det råder ingen tvivel om att bodycontact är ett väletablerat och populärt varumärke. Det läggs ut över 2000 kontaktannonser varje dag och sidan har över 150 000 medlemmar och ännu fler som bara kollar på annonser utan att registrera sig. Bodycontact är oerhört populärt bland personer som annonserar offentliga sexträffar som orgys och bukkakes. Där går annonserna ut på att så många personer ska dyka upp som möjligt, vilket endast kräver att personerna kan se annonserna, man behöver alltså inte bestämma träff och interagera med annonsören. Dessa annonsörer har ofta inga höga krav, utan värderar kvantitet högre än kvalité. Ur denna aspekten är bodycontact ett oerhört effektivt forum. 

Även om du är mer för privata tillställningar skulle jag säga att bodycontact är en bra plattform dit seriösa aktörer söker sig. Visst har man stött på ett par troll som fejkar sin identitet, men dessa kan jag räkna på en hand. 

Huruvida du kan hitta kärleken på bodycontact kan jag inte svara på. Jag har ännu ingen vän eller sexkompis som hittat sin livs andra halva via bodycontact. Kanske om du är tydlig nog med vad du söker kommer du hitta den rätta. Dock är jag säker på att det finns bättre forum att vända sig till i jakten på kärleken. Bodycontact är en grym plattform för underbara sexträffar, troligtvis inte ett plats att leta efter sin framtida familj.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen