klarna och swish

Varukorg
Best tinder tips

Otroliga Tinder Tips & Hacks

Svenska
English

Är du trött på meningslöst svajpande utan resultat? Du vill bli en Tindermaster! Ta ditt tindrande till nästa nivå med våra experttips. We've done the research so you don't have to! Nedan hittar du alla våra bästa tips och hacks på hur du får andra tindrare på fall. You got this!

 

Vad är Tinder?

Tinder är, enligt dem själva, en plattform för att hitta dejter, vänner och träffa nya individer. Mer direkt sagt skulle en nog kunna säga att Tinder är världens mest populära dejting-app och hookup-app.

Klassisk dejting innebar ofta att en gick ut till en klubb med vännerna i hopp om att möta någon intressant person. Kanske samlade en sig mod att fråga ut baristan på en kopp kaffe (som lyckligtvis en talangfull barista faktiskt förbereder).

Självfallet träffas människor fortfarande på det viset, men när allt annat är on-demand, varför inte match-making också?

 

Tinder logo

 

Hur fungerar Tinder?

För att börja använda appen behöver du först skapa en profil. För att göra detta behöver du ange och verifiera ditt telefonnummer. Andra användare kan inte söka efter dig via ditt telefonnummer i appen. Det används för att koppla kontot till användarna, återställa ditt lösenord och för att motverka spamkonton.

När du skapar din profil kommer du att bli ombedd att ange ditt kön, ålder, könspreferenser för potentiella partners och annan information såsom intressen eller hobbies. Lägg upp några fina bilder på dig själv och skriv en biografi. Du är nu redo att börja svepa och matcha med andra användare.

Tinder är full med funktioner som finns där för att få dig att spendera mer tid och pengar i appen. [Självfallet kommer vi gå genom hur du kan spara in på båda]. Men det viktigaste är enkelt. Du kommer att få se profiler på personer som kan vara av intresse för dig. Du kan se bilderna på det dem laddat upp och läsa deras biografi (om de skrivit någon). Gillar du det du ser och läser? Svep åt höger! Annars är det bara att svepa åt vänster för att hoppa över den profilen och se nästa profil. Lite som Next på MTV, thank you next!

Om ni båda sveper åt höger på varandras profiler har ni matchat och kan börja chatta med varandra.

 

1. Den bästa tiden att använda Tinder

Om man inte nu samlar på matchningar för att på något vis fodra självkänslan så är det troligtvis så att målet är att träffa någon ny. Isåfall krävs det att få igång en dialog. Detta är enklare om personen är online när du är!

Tiderna då flest använder Tinder är söndagar och måndagar mellan 18.00 och 21.00. Chanserna är större att du får en snabbt svar de dagarna.

 

Tips - Tinder Boost!

Tinder Boost är en premiumfunktion som gör din profil till en av topp-profilerna i ditt närområde under 30 minuter. Enligt Tinder kan du få upp till 10 gånger fler profilvisningar med Boost. Om du är premium-medlem: Använd Boost när flest användare är online för att få ut det mesta av dina hårt förtjänade pengar!

 

2. Svep inte höger på alla profiler!

Daddy chillTill att börja med - slösa inte alla dina svep på en gång! En bas-profil är begränsad till 100 svep om dagen. Vilket egentligen är en hel del. Men genom att svepa höger på alla profiler slösar du svep samtidigt som du ökar risken att du inte få någon matchning! Det finns bevis för att Tinders algorithm straffar användare som spammar högersvep i form av vilka profiler de ser och hur många som ser deras profil.

 

3. Vänta inte med att skriva…

BedtimeTinder är full av så kallade match-collectors. Detta är personer som samlar på matchningar men som aldrig skriver och sällan svarar.

De är utan tvekan några av de mest ogillade användarna på plattformen. Så självfallet har Tinder en lösning på problemet.

Om du inte skriver eller svarar ökar risken att du visas för andra inaktiva användare - ännu en anledning att inte svepa höger på alla Tinderprofiler.

Var selektiv och svep bara höger på personer du faktiskt vill prata med.

 

4. Ditt första svep på tinder är inte en match

Tinders mål är självfallet att uppmuntra användandet av appen och få dig till att svepa som det vore Candy Crush. Deras mål är att få användarna att betala för Premium-medlemskap för att se fler användare och få fler Match. Detta innebär att appar som Tinder (och Candy Crush) använder sig av smarta (och lätt manipulativa) knep för att skapa ett beroende. Vi kan använda detta till vår fördel och vinna över systemet.

När du börjar din session vill Tinder självfallet ge dig något som garanterat fångar din uppmärksamhet. Den första profilen du ser kommer vara en extremt populär profil som många gillat och svept åt höger på. Personen kommer troligen vara attraktiv, befinna sig i ett exotiskt land och vara iklädd badkläder. Vi pratar en klassisk Instagram-model.

Denna profil är tänkt att locka in dig men kommer inte vara en match om du sveper höger.

 

5. Ditt andra svep på dejtingappen är en match

BedtimeDen andra profilen som visas är däremot en annan fråga! Efter det så kallade “kapet” som Tinder så fint presenterat oss när vi öppnar appen finns en risk att en är lite besviken att en inte fick en match. Din hjärna längtar efter belöningen av en tillfredsställande match… Så självfallet kommer Tinder bjuda på ett litet smakprov.

Med andra ord: Nästa profil som presenteras är (om du har matches) garanterat någon som svept höger på din profil!

Du kan alltså använda dig av Tinders affärsmetoder för att maximera dina chanser att matcha med andra användare!

 

6. Så får du en Match-kedja varje gång!

Med vetskapen att profil nummer två är en match kan vi se till att få match efter match. När du svept på profil nummer två stänger du helt enkelt av Tinder. Det vill säga en full avstängning av appens aktivitet.

När du sedan startar om Tinder kommer du återigen mötas av en “stjärnprofil” följd av en garanterad match, så länge du har matchningar som väntar på dig.

 

7. Spara en Tinderprofil och ångra på Tinder gratis

BedtimePå Tinder har du bara två alternativ: Hissa eller dissa. Dessutom har en ingen kontroll över vilka profiler en blir visad. Så ibland kan det vara lite stressfullt när det dyker upp en profil en verkligen gillar, men kanske inte vill välja just nu.

Detta kan och kommer bli ett vanligare problem när en vet att profil två är en tindermatch. Genom att scrolla ner på användarens profil och klicka på att dela profilen med en vän kan du sända dig själv en länk. Svep sedan vänster och tindra vidare!

När du sedan vill komma tillbaka till profilen stänger du helt enkelt ner Tinder och klickar på länken! Vips, du är tillbaka hos användaren! Du kan nu svepa höger, matcha och starta konversationen.

Genom att testa med en profil en inte är orolig att missa en match med, kan du kontrollera att kryphålet fortfarande fungerar.

 

8. Sälj dig själv i bion

Detta kanske låter som en självklarhet, men med tankte på hur många blanka profilbeskrivningar man svept förbi så tål det att upprepas. Din beskrivning är superviktig! Dela information om dig själv, var humoristisk eller dela dina passioner. Målet är att fånga uppmärksamheten och ge potentiella matches något de kan använda för att starta en konversation med dig. Åtminstone får de veta något mer om hur du är som person innan de sveper. Att svepa på en tom profil kan vara lite… intimidating, to say the least.

Din bio är din personliga reklamskylt på Tinder. Så använd den!

 

9. Uppdatera din profil regelbundet

Tinder älskar aktiva användare och belönar detta! Genom att göra regelbundna uppdateringar av din profil kan du få fler visningar! Så gå in och gör mindre ändringar regelbundet. Byt ut några rader i bion, byt ut någon gammal bild eller lägg till ett intresse. Med bara små ändringar kommer din profil anses vara “färsk” och börja visas för fler användare!

 

10. Matcha mer och bättre med intressen

Tinder espanolTinder har en rad funktioner för att matcha profiler efter olika kriterier i sin Explore-sida. En av dessa är de olika intressena en kan välja. I sidan kan du hitta olika hubbar dedikerade till varje intresse. Bocka in dina intressen för att synas för andra användare som söker användare i dessa hubbar.

Fler användare kommer se din profil och dessutom har ni ett gemensamt intresse! Det är trots allt kvalitet framför kvantitet som är viktigt när man matchar. Annars kommer man sällan längre än några torra hälsningsfraser.

 

11. Slå på smart photos

Det finns en finurlig liten funktion som du kan slå på när du redigerar din profil. Smart photos är en funktion som automatiskt testar dina bilder för att hitta den som får mest matchningar. Dina bilder sorteras sedan efter hur bra de presterar.

 

12. En låt säger mer än tusen ord!

I love u2Älskar du musik? Det gör säkert dina potentiella matchningar också! Missa inte att välja din så kallade “Anthem” på Tinder.

Denna funktionen ger användare möjligheten att välja en låt som berättar något om vem dem är. Välj det soundtrack som definierar dig bäst och öka dina matchningar.

 

 

13. Använd bra bilder

Låt potentiella matchningar se dig ordentligt. Vem sveper höger på någon de inte ens skulle kunna känna igen om de såg dem irl? Profiler med bra bilder får oftare högerssvep. Det betyder inte att du måste se ut som en supermodell på bilderna.

Ladda upp högupplösta bilder med bra belysning och slopa solglasögonen! Fråga dina vänner vilka bilder som bäst fångar din personlighet och skönhet.

 

14. Lägg videos sist i ditt galleri

En video kan vara ett roligt sätt att visa upp din personlighet och dina hobbies. Visa jättegärna upp dina dance moves eller videon från den gången du gjorde bungyjump. Men lägg videon sist i galleriet! Dålig uppkoppling kan leda till att videon laddar långsamt och på Tinder är första intrycket allt. Laddar inte videon riskerar du ett frustrerat vänstersvep.

Lägg videos sist i galleriet. Har de bläddrat förbi fyra bilder är chansen stor att de är villiga att vänta någon sekund extra för att få se dig i motion picture!

 

Du är nu en Tinder-master!

Tinder kan vara en spännande mötesplats om man använder den rätt. Ta med ditt bästa humör på dejtingappen och använd dig av dessa Tinker hacks för att uppgradera ditt Tinder game. 

It's on you now, kiddo!


Produkten har blivit tillagd i varukorgen