• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Klämmor

För många är brösten och särskilt bröstvårtorna mycket erogena zoner. Därför är bröstvårtsklämmor verkligen det perfekta tillbehöret för människor som älskar att leka med tuttarna och tuttvårtorna. Kika gärna igenom vårat underbara och breda sortiment där du finner allt från nybörjarklämmor till klämmor för det mer erfarna busfröet. Vi har klämmor med vackra stenar, klämmor med snygga fjädrar, klämmor med sköna tofsar och mycket mer.  

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Vattentålig

Vibration

Diameter

Längd

Batterityp

Älskar du nipple play? Eller finner du smärta upphetsande? Klämmor är en sexleksak som du sätter på dina bröstvårtor eller på en annan kroppsdel för att åsamka smärta. Smärta är hos många en stor sexuell frigörelse och klämmor används ofta som en sexleksak i många människors vardagliga sexliv. Klämmor är för många också en sexig accessoar samtidigt som det medför njutning. Det finns klämmor med allt från fjädrar till blänkande stenar och blanka kedjor som utsmyckar din nakna kropp. 

Är du en utövare av bondage är klämmor en utmärkt sexleksak för att skapa nya fomer av dominans. På Vuxenkul har vi ett stort urval av diverse klämmor och du beställer enkelt och smidigt med diskret och blixtsnabb leverans! 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen