• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Kyskhetsburar & Sounding

Kyskhetsburar och kyskhetsbälten har använts sedan urminnes tider och hade en särskilt stor uppsving under medeltiden när unga prinsessor och prinsar var i ständig fara för att bli överfallna och risken var stor för besudling. I moderna tider så har kyskhetsburar och kyskhetsbälten brukats främst för dominans- och underkastelselekar där man önskar ha kontroll över sin partner och styra dennes möjlighet och tillgång till sex.

Sounding eller sondering som det heter på svenska är en medicinsk handling som även blivit populärt som sexuell akt under de senaste åren. Sondering innebär att man för in ett redskap som kallas dilator i urinröret, något som många upplever som otroligt erotiskt och skönt. Det är viktigt att använda rikligt med glidmedel när man tillämpar sondering eftersom det kan vara något riskfyllt. Här på Vuxenkul har vi dilatorer i alla sorters material och storlekar, vi har även dilatorer som vibrerar.      

Färg

Tillverkare

Volym

Material

Vattentålig

Vibration

Diameter Penisring

Diameter

Längd

Batterityp

Sounding är en sexuell akt där man penetrerar en dilator  i urinröret. Dilatorer är en stav tillverkat i hygieniskt material, oftast metall eller silikon. Tanken av att föra in något i urinröret kan få många att rynka på näsan, men man ska aldrig dömma en bok efter omslaget. För många innebär sounding en otrolig njutning, En njutning som dem inte kan uppnå annars. Dilatorer bör användas med försiktighet och är du nybörjare ska du börja smått och arbeta dig uppåt till större diametrar. Tillslut kan du börja använda vibrerande dilatorer och låta dig omslukas av njutning och en ny typ av orgasm.

Kyskhetsburar används mycket inom fetish-scenen och är en bur som du trär runt pung och penis som förhindrar dig från att få stånd och att ha sex. 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen