• 100% diskret leverans
  • Fri frakt över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Kyskhetsburar & Sounding

Kyskhetsburar och kyskhetsbälten brukats främst för dominans- och underkastelselekar inom Bondage & BDSM för att styra och begränsa möjlighet och tillgång till sex och onani.

Sounding eller sondering som det heter på svenska innebär att man för in ett redskap som kallas dilator i urinröret, för att stimulera insidan av urinröret och penis. Det är viktigt att använda rikligt med neutralt vattenbaserat glidmedel när man praktiserar soudning.

På Vuxenkul har vi dilatorer i alla sorters material och storlekar, vi har även dilatorer som vibrerar.      

Färg

Effekt

Tillverkare

Volym

Material

Vattentålig

Vibration

Diameter Penisring

Diameter

Längd

Batterityp

App-styrd

Visar 36 av 123 produkter

Vad är sounding eller sondering?

Sounding är en sexuell akt där man penetrerar en dilator i urinröret. Dilatorer är en stav tillverkat i hygieniskt material, oftast metall eller silikon. Tanken av att föra in något i urinröret kan få många att rynka på näsan, men man ska aldrig dömma en bok efter omslaget.

För många innebär sounding en otrolig njutning, En njutning som dem inte kan uppnå annars. Dilatorer bör användas med försiktighet och är du nybörjare ska du börja smått och arbeta dig uppåt till större diametrar. Tillslut kan du börja använda vibrerande dilatorer och låta dig omslukas av njutning och en ny typ av orgasm.

 

Vad är en chastity och kyskhetsbur?

Kyskhetsburar eller cock cages används mycket inom Bondage & BDSM och är en bur som du trär runt pung och penis som förhindrar dig från att få stånd och att ha sex. 

Kyskhetsburar används för att förhindra att den undergivna som bär en cock cage inte har sex eller onanerar utan tillstånd från den dominerande, vilken är den som har nyckeln till kuskhetsburen.

Bild på sonderad penis med dilator kallat sounding fetish

Använd alltid vattenbaserat glidmedel till Sounding

Sounding kan vara en härligt sexuellt stimulerande upplevelse om det görs rätt. En av de viktigaste saker ayy tänka på är att när du praktiserar sounding bör du alltid använda vattenbaserat glidmedel för att föra in din dilator i urinröret. På detta vis glider dilatorn in lättare och du minskar risken för skada urinröret. Bäst är alltid att använda glidmedel i engångsförpackningar till sounding för att minska risken att det kan finnas bakterier eller smuts i glidmedlet.

Produkten har blivit tillagd i varukorgen