klarna och swish

Varukorg
Med dessa sex leksaker har du allt du behöver för explosiva orgasmer under 2021!

Sex leksaker för kvinnor du inte får missa 2021!

Att navigera i det oändliga havet av spännande och stimulerande sexleksaker är inte alltid lätt. För att göra saker lite enklare listar vi sex olika sorters sexleksaker för explosiva orgasmer som du bör vara på utkik efter under 2021. Här får du veta vilka produkter som förtjänar din uppmärksamhet och varför. Dessutom får du konkreta produkttips som gör leksaksjakten ännu lättare!

 

1. Lufttrycksvibratorer, de bästsäljande sexleksakerna för kvinnor hamnar i topp bland våra sex leksaker du inte får missa!

Bästsäljande Lufttrycksvibratorn från Satisfyer

Diamanter i alla ära, men alla stora flickor vet att en Satisfyer är en tjejs bästa vän. Lufttrycksvibratorer stimulerar klitoris med lufttrycksvågor som färdas djupt in i kroppen, samtidigt som de undviker att du överstimuleras. Första gången jag fick höra om en lufttrycksvibrator kom det i form av en Womanizer som min rumskamrat upptäckt under en Tinder dejt. Hon var så uppspelt att man kunde tro att hon funnit en förlorad karta till Shangri-La, paradiset på jorden, något jag påpekade till henne i skepticism - vilket besvarades med en arg min och en utsträckt tunga. 

Någon karta var det absolut inte, en karta förmodar en resa. Så fort munnen på min första lufttrycksvibrator kom nära min klitoris så var jag i paradiset och på mindre än fem minuter hade jag lyckats blöta ner mina sängkläder. Så tyst som bara mänskligt möjligt försökte jag bädda om min säng och smyga ut till badrummet för att lägga de blöta sängkläderna i tvättmaskinen. Jag pratade aldrig om min upplevelse med min rumskamrat, men mitt allt för positiva morgonhumör och de nytvättade sängkläderna i tvättmaskinen var tillräckligt med bevis. Hennes självbelåtna leende satt som påklistrat hela dagen och jag har någon annans Tinder-dejt att tacka för min första fontänorgasm. 

Efter att ha varit en kämpe under lång tid uppgraderade jag min Womanizer till en Satisfyer Pro 2 Next Generation och mitt sexliv har aldrig blivit sig likt igen. Den ergonomiska formen, den magnetiska laddaren och den otroligt kraftfulla motorn har legat till grund för många multipla och våta orgasmer. 

Satisfyers tippar är hållbara och utbytbara, vilket gör att man enkelt kan byta ut dem när det behövs och man slipper köpa en helt ny lufttrycksvibrator om slikonmunnen behövs bytas ut. Dessutom har Satisfyer Pro 2 Next Generation två olika tippar att testa, deras vanliga climax tips och deras desire enhancer tips som är bredare och rundade för en ny sensation. 

En stor upptäckt har varit att smörja lite vattenbaserat glidmedel på klitoris för en intensivare stimulering. Om dina bröstvårtor är känsliga för stimulering så tveka inte att testa att använda din lufttrycksvibrator för att stimulera dessa. Att stimulera bröstvårtorna är perfekt under förspelet, innan du besöker Shangri-La. Oavsett om du är själv eller med en partner bygger förspel upp den sexuella lusten och spänningen. En starkare upphetsning leder nästan alltid till intensivare och mer tillfredsställande orgasmer.

Min senaste upptäckt är den uppgraderade och aktualiserade Satisfyer Dual Pleasure. Denna appstyrda lufttrycksvibratorn från Satisfyer låter dig med appen Satisfyer Connect skapa egna vibrationsmönster och kan även vibrera till rytmen av dina favoritlåtar på Spotify. Vänder du din Dual Pleasure så dubblar handtaget som en G-punktsvibrator vilket låter dig variera mellan stimulerande lufttryck och sedvanliga kittlande vibrationer! Allt för att bygga upp till en intensiv orgasm. 

Appen gör det möjligt för en partner eller en främling (om du så vill) att styra vibratorn på avstånd. Det finns något otroligt spännande i att låta någon ta kontrollen över vibratorn och din orgasm. En perfekt produkt för par i långdistansförhållande eller om du vill att dina nästa masturbation ska ha en mänsklig touch. 

 

2. Rabbitvibratorer - en sexleksak som nästan är sex leksaker i en och samma produkt!

Länge var rabbitvibratorerna mina go-to leksaker för både stunder med mig själv eller när en partner skulle stimulera mig. Kanske var det för att leksakslådan var lite mindre då?

G-punkt Rabbitvibrator med lufttrycksvibrator från Satisfyer

Som många andra kvinnor upplever jag penetration som otroligt njutbart men oftast så faller jag kort innan mållinjen och orgasmen är alltid just bortom horisonten. Ju hårdare jag försöker - desto längre bort verkar orgasmen vara. Att stimulera klitoris blir ett obligatoriskt moment för att utlösa orgasmen. Kanske just därför blev rabbitvibratorn snabbt en personlig favorit då man enkelt kan njuta av penetration samtidigt som klitoris stimuleras. Med det bästa av två världar är orgasmen aldrig långt borta. 

Min första rabbitvibrator var ett lila Frankenstein-monster med en kanin vars öron var tänkta att stimulera klitoris, ett roterande pärlband som stimulerande insidan av slidväggen och ett roterande ollon som hypnotiserade mig i förskräckelse. Toppen blev ganska snabbt min favoritfunktion för att långsamt och sakta bygga upp spänningen och stimulera min klitoris till explosiva orgasmer för mindre intensiva men långvariga stunder av masturbation. 

Rabbitvibratorer hamnar på andra plats i listan av de sex leksaker du måste testa, då inget slår en lufttrycksvibrator! Rabbits är dock ofta leksakernas Inspector Gadget och kommer med många visslor och bjällror - så varför har ingen fått för sig att kombinera en lufttrycksvirator i dessa? 

Satisfyer PRO G-Spot Rabbit. Du läste rätt Satisfyer - G-spot - Rabbit! 

Denna rabbitvibrator från Satisfyer befinner sig på en egen liga och aldrig har jag varit med om en produkt som denna förr! Lufttrycksvibratorn stimulerar klitoris med den effektiviteten som man har kommit att förvänta sig av Satisfyers produkter samtidigt som det välformade skaftet sänder intensiva vibrationer som stimulerar g-punkten.

G-punkten är en del av klitoris och består av ett nätverk av nerver som du finner 2-3 cm in i slidan. Detta område sväller upp när du är sexuellt uppspelt och blir då extremt känsligt för sexuell stimulering. Känslan att kombinera dessa två funktioner är nästintill omöjlig att förklara och det svåra är att INTE komma. Mitt tips är att börja med endast vibrationerna tills du är ordentligt uppspelt, sätt sedan igång klitorsstimulatorn för att sedan utlösa det som möjligtvis kan vara den bästa orgasmen du någonsin kommer uppleva. Förvarna gärna din partner innan så att hen inte får för sig att ringa en exorcist. En g-punktsorgasm är en av de vanligaste sätten att få en fontänorgasm!

 

3. Magic Wand vibratorer - Den magiska vibratorn på plats 3 bland de sex leksakerna!

Ursprungligen designade för att massera stela och ömma muskler är en Magic Wand troligen sexleksaken med de kraftfullaste vibrationerna du kommer hitta. Till en början kopplades dessa in rakt i eluttaget för att kunna ge starka vibrationer, men dagens modeller är inte ofta bara batteridrivna, utan erbjuder ofta flera olika stegrande vibrationer, olika vibrationsmönster och väger bara en bråkdel av sina föregångare. För att inte nämna att många modeller är betydligt mycket mindre, utan att offra vibrationskraft. Det absolut bästa med en magic wand massager är att det är en leksak som funkar utmärkt för att stimulera alla erogena zoner, oavsett kön!

 

LELO Smart Wand - Marknadens bästa magic wand vibratorer på Vuxenkul

Den är perfekt under förspelet för att massera och mjuka upp varandra inför bus, men även perfekt för att ta dig själv eller din partner hela vägen till en Happy Ending! Stimulera eller låt dig stimuleras till extas med en Magic Wand. Bind din partner och stimulera till en explosiv orgasm som aldrig kommer glömmas. 

Favoriten just nu är utan tvekan LELOs Smart Wand! Stavarna från LELO är inte bara kraftfulla, tystlåtna och eleganta. Deras smarta Sensetouch™ teknologi gör att vibrationerna automatiskt stärks när din LELO Smart Wand är i kontakt med hud, vilket ger en ökad stimulering och även gör produkten ännu mer tystlåten att använda. Den ergonomiska designen gjord i mjukt 100% kroppssäkert silikon och den lätta vikten gör den enkel och bekväm att använda på hela kroppen, även områden som annars kan vara svåra att nå. 

Smart Wand Medium har 8 förprogrammerade vibrationsmönster med varierande styrkor vilka ger en intensiv lindring för ömma muskler eller frigöring av uppbyggd sexuell spänning, då den är relativt liten kan man enkelhet bära med sig denna. 

Lustar du efter något intensivare finns LELO Smart Wand 2 Large. Denna kommer istället med 10 olika mönster, istället för de 8 som Smart Wand Medium erbjuder. Dessutom får du längre batteritid, du kommer lättare åt för att massera eventuella spänningar och de intensiva vibrationerna kommer inte att svika dig!

Alla LELO Smart Wands är dessutom vattentäta till 1 meters djup vilket innebär att du tryggt kan använda dem i badkaret eller i duschen. När batteriet börjar ta slut laddar du enkelt upp den igen, du behöver inte längre riva upp huset i jakt på batterier!

 

4. Geishakulor - Sexleksaken som kommer göra dina orgasmer starkare än någonsin

Gballs 2 - Appstyrda geishakulor på Vuxenkul

Knipövningar låter inte som det sexigaste och kanske är det därför geishakulor ofta faller i glömska. Men varför är då dessa så kallade Ben Wa kulorn på topplistan av sex leksaker du bor hålla utkik på 2021? Svaret är att de är perfekta för att stärka dina orgasmer och att de fungerar utmärkt för sexuell stimulering.

Självfallet ska alla kvinnor ha ett par vaginalkulor i leksakslådan, och användningsområdena är många, de duger till mycket mer än bäckenbottenövningar! När någon säger Geishakulor eller Ben We Balls syftar de ofta på små kulor med vikt, inte alls långt ifrån de kulorna  man använde i skolgården när man var liten (or is it that I am old?). 

Dessa små knipkulor fungerar alldeles utmärkt för kegelövningar och sexlekar. Dessutom är de busenkla att använda. Du för in de viktade kulorna med lite vattenbaserat glidmedel och när du står upp och rör dig kommer dessa på grund av sin tyngd vilja falla ur dig. Kroppen kommer då instinktivt arbeta för att förhindra det, och den inre muskulaturen kommer tränas och stärkas. Dessa enkla knip kommer stärka din bäckenbotten och har många medicinska fördelar. 

Den absolut bästa fördelen? Starkare och långvariga orgasmer! En orgasm är en intensiv och njutbar frigörelse av sexuell spänning som åtföljs av sammandragningar av muskler, speciellt de genitala musklerna. Så det talar egentligen för sig själv att ju starkare din bäckenbotten är - desto starkare orgasmer kan du förvänta dig

Vissa kegel-kulor ser mer ut som 1 eller 2 ägg som sitter ihop, dessa är lite mindre oroväckande att bära runt under dagen då det inte finns någon risk att de faller ut. Istället har de oftast kulor som roterar inuti äggen. Så när du rör dig rullar de stimulerande kulorna runt och uppmuntrar naturligt till att knippa. All rörelse får kulorna i rullning och blir i sin tur en stimulerande akt.

Oavsett vilken typ du använder är de perfekta att använda under tiden du utför dina vardagssysslor. Med en ynka 15 minuter om dagen kommer du inom några veckors tid redan uppleva hur sexlusten ökar, orgasmerna intensifieras och eventuella inkontinensbesvär lindras. 

Vare sig du väljer att dansa runt med klassiska geishakulor eller om du hårdsatsar med ett par smarta vaginakulor så är dessa sexhjälpmedel en investering för dig själv och ditt sexliv!

 

5. Vibrerande trosor - Sexleksaken för alla stunder och platser

Vibrerande trosor, perfekt för par och för stunder ensama

Jupp, du hörde rätt, trosor som vibrerar. Dessa marknadsförs oftast till störst del som en produkt för par som vill busa till det i mer offentliga miljöer. Personligen tänker jag alltid på Katherine Heigl och Gerard Butler i The Ugly Truth och deras ovanligt intressanta företagsmiddag - se till att hålla reda på fjärrkontrollen så den inte hamnar i fel händer. Men vem säger att det måste vara på det viset? 

Självfallet är dessa perfekta för en het kväll ute på stan med en älskare som du överlämnat fjärrkontrollen till vilket ge hen möjligheten att aktivera denna på distans eller vart som helst i världen med de appstyrda varianterna. Det är ett extremt busigt sätt att hetta upp sexlivet och bygga upp en intensiv lust. Det är också ett lekfullt sätt att överlåta makt till sin partner, vad hindrar din älskare från att utlösa en intensiv orgasm när du minst anar? 

Det vibrerande ägget i trosorna dubblar dessutom som en fjärrstyrd vibrator du kan använda som en stimulerande sexleksak i sängkammaren. Eller ännu bättre, ha på dig de vibrerande trosorna medans du städar eller lagar mat för att göra det hela lite mer roande. Ha dem kanske igång när du skriver blogginlägg? På jobbet? Hur och var du använder dem är helt och hållet upp till dig. Som med alla andra spännande sexleksaker i vårt sortiment!

Hur du än väljer att använda dina vibrerande trosor så är det en mångsidig produkt med många spännande användningsområden och ett måste i leksakslådan

Den bästäljande trosvibratorn i vårt utbud av sexleksaker är Satisfyer Sexy Secret! Detta är en magnetiskt appstyrd vibrator som klickas fast på trosorna. Detta gör dem perfekta att para nya sexiga underkläder inför en sensuell dejt. Vibratorn är 100% vattensäker och med Satsifyer Connect Appen can man låta en partner styra vibratorn från alla världens hörn. Dessutom kan ni skapa era egna vibrationsmönster, ladda ner andra användares eller till och med få den att vibrera till musik eller omgivningsljud! Med Satisfyer är möjligheterna är oändlilga.

 

En annan kundfavorit hos oss är Calexotics sexiga trosor med fjärrstyrd vibrator. Detta set kommer med ett par svarta sexiga trosor, fjärrkontroll och en kraftfull vibrator. Den vattentäta vibratorn i 100% kropssäkert silikon har 12 olika intensiva vibrationsmönster. Fjärrkontrollen är liten, diskret och har en räckvidd på 10 meter. Trots de intensiva vibrationerna håller batterier i 55 minuter och den laddas upp lika snabbt och enkelt med den medföljande USB-kabeln.

Är det inte dags för en dinner dejt på stan med nya sexiga vibrerande underkläder? Det tycker iaf jag!

 

6. Vibratorer - De trogna klassikerna är självfallet med på listan över sex leksaker du ska hålla utkik efter

Även om det har kommit till många spännande och lustfyllda produkter de senaste åren så är en klassisk vibrator ett måste. Då pratar jag inte om de högljudda vibratorerna i guldigt plast som låter lika högt som en betongbrytare. Idag finns de i en uppsjö av olika former, material, design och funktionaliteter som kommer göra ett mycket bättre jobb.

Stimulera g-punkten med en vibrator!

En vibrator med vibrationsmönster, istället för en ständig och stadig vibration har fler fördelar. En ständig vibration kan många gånger leda till att nerverna blir okänsliga till vibrationen efter ett tag, det vill säga att de efter en stund vänjer sig vid vibrationerna och stimuleringen blir suboptimal. Med ett brutet vibrationsmönster blir stimuleringen mer organisk och kroppen hinner inte/ kan inte vänja sig till vibrationerna. På detta vis njuter man länge av vibrationerna och en intensiv orgasm kan byggas upp utan att du blir överstimulerad.

Glöm inte den ovannämnda magiska g-punkten! Är du ute efter en vibrator så varför inte då välja en som är designad för att även kunna stimulera g-punkten effektivt? Är vibratorn lätt spetsig som retrovibratorerna kan det kännas obehagligt att trycka på g-punkten. För att stimulera punkten vill du hitta en vibrator som är lätt kurvad uppåt i änden med en rundare och tjockare skaft. Kurvaturen underlättar att vinkla leksaken rätt för att sätta tryck på punkten. En ergonomisk och vältänkt design gör upplevelsen behagligare och mindre påfrestande för handlederna. Den rundade toppen ger en större kontaktyta och minskar risken till obehag om du använder hårt tryck. En större kontaktyta ser även till att du stimulerar mer av g-punkten med de kittlande vibrationerna från din sexleksak.

Ta ditt nöje till nya och oväntade nivåer med den mjuka och kraftfulla OVO E8 i SilkSkyn-material. OVO E8 har den perfekta böjningen för att stimulera g-punkten, och den texturerade toppen ger en extra nivå av upphetsning och nöje. Med sin smarta design, fem spännande och stimulerande mönster och tre olika hastigheter är E8 ett kraftfullt nöje. E8 är uppladdningsbar via USB, vilket ger många timmars nöje. Dessutom är OVO E8 helt vattentät, vilket innebär att du kan njuta av din E8 i badkaret, showen eller poolen!

E8 kommer med 80% laddning och är redo att användas så snart du tar ut den ur lådan.


Produkten har blivit tillagd i varukorgen