• 100% diskret leverans
  • FRI FRAKT över 399kr
  • 1-2 dagars leverans
  • Alltid låga priser

Penisringar

Färg

Effekt

Tillverkare

Volym

Material

Storlek

Vattentålig

Vibration

Diameter Penisring

Djup

Diameter

Längd

Batterityp

Penisringar har många olika funktioner. Det är ett väldigt bra hjälpmedel för att bli mer uthållig i sängen, för att få ett hårdare stånd som bevaras längre, samt upplevs penisen grövre. 

När du trär en penisring över din penis, eller både penis och pung kommer blodtillförseln strypas en aning och därmed kommer du få en mer fyllig och tyngre penis. Detta gör att du dels kan njuta av att du har en aningen större penis, men det gör det också lättare att hålla dig hård. Detta är en perfekt sexleksak för dig som har lätt för och bli aningen mjuk under samlag. 

Det är även många som upplever att man blir mindre känslig och kan därmed ha sex längre utan att man uppnår klimax. Det finns alltså många fördelar med penisring och inte bara för dig som bär den utan även för din partner. En del penisringar har en vibrator, för att stimulera kvinnnans klitoris. Det finns alltså penisringar som endast används för att behålla ståndet längre, sen finns det penisringar som har olika typer av vibrationer och specialfunktioner. 

Hos oss på Vuxenkul hittar du ett brett utbud av penisringar för att alla ska kunna hitta något. Vi erbjuder penisringar i en mängd olika storlekar och modeller med olika funktioner. Välj mellan justerbar ring, flexibel ring, fast ring och en vibrerande ring. 

Är du osäker på vilken du ska ha? Tveka inte på att höra av dig. 

Du behöver aldrig vara orolig när du handlar hos oss - vi levererar alltid diskreta paket och du handlar alltid tryggt och säkert via Klarna eller direkt med ditt kort. 

Välkommen att handla din penisring online hos oss på Vuxenkul.se

Produkten har blivit tillagd i varukorgen