Sex & Samlevnad

Sex är att känna behag i kropp och själ vid kroppslig beröring. Du kan ha sex med dig själv, vilket kallas att onanera, eller med någon annan. När det gäller sex är det viktigt att du och din partner, eller personen/personerna du har sex med, är villiga att engagera sig i det ni gör och att sexet alltid sker i gemensamt samtycke. Det finns många olika typer av sex, där den gemensamma nämnaren är njutning. Bland annat finns oralsex, analsex, vaginalsex, camsex, telefonsex, gnidsex etc. Även om det inte är en garanti eller ett måste, så slutar sex ofta med någon form av orgasm. 

 

Slicka fitta

Oralsex​​​

Oralsex är en fantastisk sexakt som innebär att man med munnen stimulerar en annans könsorgan. Använd tunga läppar och kyssar för att din partner en oförglömlig njutning. 

analsex

Analsex​​​

Det är väldigt många som tycker att analsex är spännande. Ibland kan det vara svårt att ta första steget. Här lär du dig hur du har fantastiskt analsex första gången!

porr

Vad är porr?​​​

Porr är något som kan påverka ens sexliv mer än vad man anar. Att det är så lättillgängligt är en stor samhällsdebatt. Läs mer för att se om du är porrberoende!

orgasm

Orgasm​​​

Vad är orgasm och hur gör man för att få det? Har du svårt att få orgasm? Eller kommer du alldeles för snabbt? Läs mer för att lära dig allt om orgasm. 

fontänorgasm

Fontänorgasm​​​

Har du hört talas om det omtalade fonomenet fontänorgasm, men vet inte hur du själv ska bära dig åt för att uppleva det? Lär dig allt om fontänorgasm!

prostataorgasm

Prostataorgasm​​​

Män har sin P-punkt i analen, vilket kan jämföras med kvinnans G-punkt. Om du stimulerar prostatan på rätt sätt kan du uppleva en helt unik orgasm - prostataorgasm!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen